Ridley Scott navodno pregovara o režiji biografskog filma o Bee Gees

Film je prvi put najavljen 2019. i promijenio nekoliko potencijalnih redatelja.

Ridley Scott / Bee Gees (foto: Bill Ingalls / NBC / Wikipedia)

Ridley Scott je navodno u pregovorima za režiju nadolazećeg biografskog filma temeljenog na Bee Geesima. Prema izvješću Deadlinea, anonimni izvori bliski projektu rekli su da je Scott trenutno u fazi pregovora s Paramount Pictures kako bi preuzeo nadolazeći biografski film temeljen na grupi.

Film, koji trenutno nema ni naslov, tek treba dobiti datum izlaska i glumce. Scott bi navodno trebao koproducirati film zajedno s Grahamom Kingom za GK Films, te Stacey Snider i Michaelom Prussom za Scott Free. John Logan, koji je napisao Scottov ep “Gladijator” iz 2000., navodno će napisati scenarij. Barry Gibb, posljednji živi brat i član Bee Geesa, bit će izvršni producent.

Film će pričati priču o životima i karijerama braće Gibb. Barryja, Mauricea i Robina, od kojih su posljednja dvojica umrla 2003., odnosno 2012. godine.

Biografski film o Bee Gees u Paramountu priprema se već nekoliko godina. Prvi put je najavljen 2019., a Graham King je na sličan način bio uključen u proizvodnju. Dvije godine kasnije objavljeno je da će Kenneth Branagh režirati film, a scenarij je napisao Ben Elton. Branagh je napustio projekt iz nepoznatih razloga, što je dovelo do toga da je John Carney ušao na mjesto redatelja u ožujku 2022., ali je otišao zbog gužve u rasporedu. Zamijenila ga je redateljica “Hustlersa” Lorene Scafaria u prosincu iste godine..

Biografski film o Bee Gees najnoviji je biografski glazbeni film o najavljen u posljednje vrijeme. “Back To Black”, temeljen na životu Amy Winehouse, potvrđen je za prikazivanje u travnju, a trenutno se radi i na biografskom filmu temeljenom na Michaelu Jacksonu pod nazivom “Michael”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X