Rijeka dočekuje Let 3 na Korzu

Grad Rijeka poziva sve sugrađane na doček grupe Let 3 koji će se održati u četvrtak, 18. svibnja 2023. godine od 19.00 sati, na pozornici na Korzu (između Robne kuće Ri i trgovine Zara).

Let 3 u Liverpoolu (Foto: promo)

Kao posebni gosti na dočeku Leta 3 nastupit će renomirani riječki rock glazbenici, članovi grupa Chasing Nord, Father i Ministranti – Mihael Prosen, Vedran Vučković, Franjo Jardas i Tino Margan koji su za ovu priliku okupljeni u sastavu imena ŠČA-VAL , a izvest će neke od najvećih riječkih rock hitova. Nakon ŠČA-VALA nastupa DJ Bobo s RiRock muzikom.

Slavlje ŠČ počinje u Splitskoj ulici (ispred trgovine Dallas Music Shop Rijeka) odakle će Let 3, na traktoru, u 19.00 sati krenuti preko Korza, prema pozornici. Splitska ulica će od 18.00 do 19.15 sati biti zatvorena za sav promet. Grad Rijeka Poziva sve sugrađane da se pridruže slavlju, zdravici i čestitanju Letovcima na velikom uspjehu koji su ostvarili na ovogodišnjem Eurosongu.

Jedinstveni Let 3 vrhunski je svijetu predstavio Hrvatsku i svoju Rijeku, kamo se konačno vraćaju na zasluženi odmor. Neće, doduše, biti dug jer za deset dana, 25.05. nastupaju u ljubljanskom Kinu Šiška. A ljeto će na zagrebačkoj Šalati završiti u znaku Leta 3 koji 02.09. priprema spektakl neviđenih razmjera. Društvo na velikom open air koncertu radit će im i odlični gosti koje ćemo uskoro objaviti, a budući da ulaznice nestaju vrlo brzo, osigurajte svoju na vrijeme.

Najavljeni beogradski koncert koji se u Domu omladine trebao održati 19.05., uslijed nedavnih tragičnih događaja odgođen je za novi termin, 06.10. 2023. godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X