Ritam nereda poručuje: ‘Lomi! Mene to ne boli!’

Ritam nereda će uskoro objaviti deveti studijski album pod nazivom „Novo doba” koji najavljuju kao najsnažniji i najreprezentativniji u svojoj dosadašnjoj diskografiji.

Ritam nereda (foto: Marko Ristić/zamrznutitonovi)

Grupa Ritam nereda najavljuje veliki diskografski povratak, objavljivanjem novog singla pod nazivom „Lomi”.

Ritam nereda je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih regionalnih sastava svoje generacije koji postoji od 1987. godine. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Nakon skoro deset godina od posljednjeg studijskog albuma, Ritam nereda će uskoro objaviti deveti studijski album pod nazivom „Novo doba” koji najavljuju kao najsnažniji i najreprezentativniji u svojoj dosadašnjoj diskografiji.

Izlazak albuma najavljuje nova pjesma „Lomi”. Ritam nereda agresivno i bez zadrške, vrlo direktno govori o pružanju otpora do kraja. O neodustajanju bez obzira na fizičku ili verbalnu brutalnost. Kakva god ta brutalnost bila, nasilna je i tome se bend suprotstavlja svom snagom jer nema što izgubiti.

Objavljivanjem albuma „Novo doba” izdavačka kuća Mascom se pridružuje globalnoj manifestaciji „Record Store Day 2023″ što ovom izdanju dodatno daje na značaju. Izdanje će izaći 22. travnja upravo na Svjetski dan prodavaonica ploča.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X