RockLive Festival objavio raspored izvođača po danima

RockLive Festival #11 u koprivničkom Kampusu počinje u četvrtak 28. srpnja.

RockLive #11

RockLive Festival objavio je raspored izvođača po danima i cijene dnevnih ulaznica, a završen je i finalni popis izvođača dodavanjem još 2 benda.

RockLive Festival #11 u koprivničkom Kampusu počinje u četvrtak 28.7. kada se na pozornicu penju Elemental, M.O.R.T., She Loves Pablo, Proleter, a uz njih i posljednja dva najavljena izvođača, pobjednica HGF festivala Daisy Dives, te koprivnički bend LoM.

Drugog dana festivala, u petak 29.7. nastupaju Hladno Pivo, Grše, Repetitor, Arises, Skotni vrag i The Haze, dok završnog dana festivala, u subotu 30.7. nastupaju Goran Bare & Majke, Z++, Atheist Rap, Po’ metra crijeva, Reckless Wings, te Home Conflict.

Ukupno je riječ o čak 18 izvođača u 3 dana festivala, koje će naravno svakog dana u „after“ programu pratiti sada već legendarni RockLive Radio. Za sve posjetitelje osiguran je i besplatan festivalski kamp.

Ulaznice za ovaj festival koje vrijede za 3 dana održavanja mogu se kupiti putem sustava Entrio ili na Entrio prodajnim mjestima. Cijena ulaznice iznosi 130 kn, dok će na dan održavanja iznositi 150 kn. Direktan link za festivalske ulaznice: https://www.entrio.hr/event/rocklive-festival-11-10819

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X