Rodeo ima novi singl ‘Warm Gun’

Nakon poticaja na odustajanje i poziva na sanjarenje dolazi dvojba. Uzdanica domaćeg indie rocka, peteročlani bend Rodeo, trećim singlom ‘Warm Gun’ zavio je niz pitanja u tople melodije i približio nas albumu prvijencu.

Rodeo – Warm Gun

Novi singl prati glazbeni narativ prethodnika („Imperator” i „No Cigar”), no ovog puta dominantna ritam sekcija u službi nestrpljive plime vodi bitku s umirujućom osekom, na čijoj su strani gitara i trombon. U središtu borbe vokalne linije prizivaju valcer straha i sumnje navodeći slušatelja na vlastito preispitivanje.
Iskusni akteri domaće alternativne scene u formaciji Rodeo pronalaze slobodu spajajući jazz, progresiju i elemente karakteristične za indie rock, dok lakoća poistovjetljivosti pojedinca njihovim tekstovima daje dodatnu težinu. „Warm Gun” je samopouzdano zakoračio prema debut albumu na kojem bend marljivo radi i čiji se izlazak očekuje uskoro.

Singl i mix snimljeni su u studiju Pod.room Dražena Gavrilovića, snimanje vokala potpisuje Romana Pavliša, a master Pavle Miholjević. Visualiser je djelo Dinka Šimca (Beyond Pines Film).

Rodeo su Romana Pavliša (vokal), Dejan Halusek (bas gitara, gitara), Marko Kuhar (bubanj, perkusije), Luka Osrečak (gitara) i Hrvoje Štefanić (trombon).

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X