Roger Waters o reunionu Pink Floyda: Bilo bi to jebeno grozno

U online intervjuu za Rolling Stone, basist i jedan od pjevača Pink Floyda očigledno je zauvijek zatvorio opciju ponovnog okupljanja grupe.

Roger Waters u Areni Zagreb (Foto: Boris Podobnik)

Waters je u intervjuu s Brianom Hiattom za Rolling Stone pričao o nedavnom propalom ‘mirovnom samitu’ s ostalom dvojicom članovima benda, Davidom Gilmourom i Nickom Masonom.

“Napisao sam neku vrstu plana, ali ne želim pričati o tome, uglavnom moj plan nije urodio plodom. Nije to bio ni nešto pretjerano ambiciozan plan. Bilo je nešto kao: ‘Možemo li objaviti remasterirani vinil albuma Animals, a da se to ne pretvori u Treći svjetski rat? Zar to ne bi bilo lijepo?’ Dao sam im i sugestiju da o tome demokratski odlučimo. Svega nas je trojica ostalo. Ali dobio sam odgovor da to ne žele. Bog zna zašto”, prepričao je tako Roger Waters svoj posljednji doživljaj s bivšim kolegama iz benda.

Također je rekao da ga apsolutno ne zanima ni pomisao na reunion Pink Floyda.

“Ne, to ne bi bilo lijepo. Bilo bi to jebeno grozno. Ako ste obožavatelj tog perioda Pink Floyda imali bi potpuno drukčiju točku gledišta. Ja moram s tim živjeti. To je moj život. Znam da sam obilježen kao nekakav negativac i tome slično, ali mogu se nositi s time. Nema jebene šanse da mijenjam svoju slobodu za te lance”, objasnio je Waters.

Intervju u kojem još pričao o otkazivanju svoje turneje uslijed pandemije koronavirusa, nesnošljivost prema Trumpu i nedostatku entuzijazma prema Joeu Bidenu možete u cijelosti pogledati ispod:

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X