Rokambol ima novi singl ‘Gavran’

Zagrebački kantautor Rokambol iza kojeg se krije naš proslavljeni glumac Nikša Marinović užurbano stvara novi album radnog naziva ‘Playlist’ sa kojeg polako izbacuje prve singlove.

Rokambol (Foto: promo)

Nakon prvog singla “Klackalica” rađenog sa producentom Višeslavom Labošem u kojem se prikazuje u ogoljenom izdanju samo uz pratnju gitare, te singla”Princ Žulijan”koji je rađen uz pomoć producenta Berka Muratovića Rokambol se predstavlja novim singlom “Gavran” koji označava njegov povratak korijenima i predstavlja ga u sirovijem rock & roll izdanju.

Produkciju potpisuje Berko Muratović iz Funhouse studija koji uz Višeslava Laboša radi na Rokambolovom trećem albumu, a novi će album ponuditi cijelu paletu žanrovski raznolikih pjesama i potpuno će opravdati svoje ime „Playlist“.

Nakon tihog i prigušenog albuma “Sam” novi Rokambolov album pršti neobuzdanom eklektičnošću kakvog ga pamtimo sa njegovog prvijenca “Zajedno”. Izlazak novog albuma očekuje se u jesen ove godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X