Ryan Adams oglasio se po prvi put nakon optužbi za zlostavljanje

Podijelio je isječak pjesme ‘I’m Sorry and I Love You’ s odbačenog albuma ‘Big Colors’.

Ryan Adams u Tvornici (Foto: Tomislav Sporiš)

Ryan Adams se sinoć oglasio po prvi put nakon veljače kada ga je nekoliko žena optužilo za seksualno i psihološko zlostavljanje. Adams je izjavio kako ima mnogo toga za reći po pitanju tih optužbi i kako će to učiniti uskoro.

“Istina je važna. Ja znam tko sam i što sam. Vrijeme je da ljudi saznaju,” napisao je Adams. “Ne može se srušiti sva ljepota života na temelju laži. Ovog ludila. Moje djelo bilo je mapa za izgubljene, a ne reklamni pano.”

Adams je na Instagramu objavio i dio nove pjesme nazvane “I’m Sorry and I Love You”. Oglasio se s nekoliko objava na društvenim mrežama, a sadržavale su fotografije, još jedan instrumentalni dio pjesme i poveznicu na pjesmu “The Mob Rules” benda Heaven & Hell.

Pjesma “I’m Sorry and I Love You” trebala se naći na novom Adamsvom albumu “Big Colors” koji je trebao izići u travnju, ali su ga izdavači zaustavili nakon optužbi koje su uslijedile na njegov račun u članku The New York Timesa koji je sadržavao izjave njegove bivše supruge Mandy Moore, Phoebe Bridgers, jedne maloljetnice i drugih koje su ga teretile za činove u rasponu od emocionalne manipulacije do seksualnog zlostavljanja.

Adams se javno ispričao nazivajući članak “uznemirujuće netočnim”. Neke stvari nisu ispravno predočene, neke su pretjerane, a neke potpuno izmišljene. Ne bih nikad imao neprimjerenu komunikaciju s nekim za koga znam da je maloljetan,” napisao je tada.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X