Ryan Adams oglasio se po prvi put nakon optužbi za zlostavljanje

Podijelio je isječak pjesme ‘I’m Sorry and I Love You’ s odbačenog albuma ‘Big Colors’.

Ryan Adams u Tvornici (Foto: Tomislav Sporiš)

Ryan Adams se sinoć oglasio po prvi put nakon veljače kada ga je nekoliko žena optužilo za seksualno i psihološko zlostavljanje. Adams je izjavio kako ima mnogo toga za reći po pitanju tih optužbi i kako će to učiniti uskoro.

“Istina je važna. Ja znam tko sam i što sam. Vrijeme je da ljudi saznaju,” napisao je Adams. “Ne može se srušiti sva ljepota života na temelju laži. Ovog ludila. Moje djelo bilo je mapa za izgubljene, a ne reklamni pano.”

Adams je na Instagramu objavio i dio nove pjesme nazvane “I’m Sorry and I Love You”. Oglasio se s nekoliko objava na društvenim mrežama, a sadržavale su fotografije, još jedan instrumentalni dio pjesme i poveznicu na pjesmu “The Mob Rules” benda Heaven & Hell.

Pjesma “I’m Sorry and I Love You” trebala se naći na novom Adamsvom albumu “Big Colors” koji je trebao izići u travnju, ali su ga izdavači zaustavili nakon optužbi koje su uslijedile na njegov račun u članku The New York Timesa koji je sadržavao izjave njegove bivše supruge Mandy Moore, Phoebe Bridgers, jedne maloljetnice i drugih koje su ga teretile za činove u rasponu od emocionalne manipulacije do seksualnog zlostavljanja.

Adams se javno ispričao nazivajući članak “uznemirujuće netočnim”. Neke stvari nisu ispravno predočene, neke su pretjerane, a neke potpuno izmišljene. Ne bih nikad imao neprimjerenu komunikaciju s nekim za koga znam da je maloljetan,” napisao je tada.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X