‘Samo solarno’ – novi singl grupe S3ngs

Nakon pjesme ‘Da li će te čekati’, zagrebački rock bend S3ngs predstavlja svoj novi singl ‘Samo solarno’ u svojem već prepoznatljivom indie-pop-rock stilu, no ipak s dodatkom syntheva koji su novitet u njihovoj glazbi.

S3ngs (Foto: Martina Nemčić)
S3ngs (Foto: Martina Nemčić)

”Samo solarno je song koji opisuje klasični život jednog mladića u borbi s lošim poslovima, hijerarhijama, birokracijama, mediokritetima te geografskim širinama na kojima obitava. To nije socijalna tematika već životna anegdota, crtica, univerzalna gradska spika.” – najavljuju iz benda.

Kao i uvijek, S3ngsi iznenađuju novim singlom koji opet iskače iz njihovih vlastitih okvira, te najavljuju još veće pomake svakom sljedećom pjesmom.

[youtube]http://youtu.be/McebwBsagzc[/youtube]

Ovaj izrazito ritmični singls refrenom koji dugo ostaje u ušima snimio je Franjo Heršak u studiju Runaways u Zaprešiću, dok je miks radio Srđan Sekulović Skansi, a masterirao Smokva. Zanimljivi videospot djelo je Roberta Mužara, Runaways Productions. S3ngsi uskoro slave veliku obljetnicu, deset godina na sceni, čijim će povodom biti objavljen i novi album do kraja godine.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X