Samo za bogate: Reizdanje ‘Achtung Baby’ albuma s Bonovim naočalama

Uber Deluxe Edition reizdanje albuma ‘Achtung Baby’ grupe U2 težit će nekoliko kilograma, a U2 tim potezom cilja na publiku koja ne zna za recesiju.

U2 'Achting Baby' - Uber Deluxe Edition

Slaveći dvadesetu godišnjicu objavljivanja svog sedmog  studijskog albuma, U2 priprema reizdanja koja će se pojaviti u nekoliko formata uključujući tako i Uber Deluxe Edition koja će sadržavati šest CD-a, četiri DVD-a, pet 7“ singlova, 16 art printova, knjigu od 84 stranice tvrdog uveza, reklamni materijal fan club magazina, četiri bedža i čak repliku „muha sunčanih naočala“ Bono Voxa. U sličnom Uber Deluxe Editionu će se naći i vinilni box set, a u prodaji će se za one s najplićim džepom pronaći i „samo“ remasterirana verzija albuma.

Može se reći da je time pređeno s riječi na djela, ako se uzme u obzir izjava Paula McGuinessa za Rolling Stone početkom ove godine: „Ako imaš hrpu ekstra materijala zapakiranih u posebno dizajnirani super-duper box set, onda cijena toga može biti prilično visoka jer postoje ljudi koji su spremni izdvojiti novce za tako nešto.“

Cijena super-duper Uber Deluxe Edion box seta još uvijek nije poznata, no vjerojatno će koštati više od nekadašnjeg Trabanta, najpopularnijeg auta DDR-a, možda čak i od onog muzejskog u kojem je U2 prije 20 godina napravio par krugova.

Saznajte više: U2 novi rekorderi – zaradili preko 736 milijuna dolara

U2 'Achtug Baby'

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X