Samoborska grupa Adrenalica predstavlja se singlom ‘Svemirski’

Adrenalica, samoborski rock band, objavio je svoj prvi autorski singl ‘Svemirski’. Grupa postoji od 2011. kad je započela kao cover band. S prelaskom na autorski rad s objavom singla, Adrenalica najavljuje i svoje prvo EP izdanje u drugom dijelu ove godine.

Adrenalica (Foto: promo)

Singl “Svemirski” je, kao i ostale pjesme koje band priprema za spomenuti EP, sniman u samoborskom studiju Podmornica. Produkciju potpisuju Bernard Mihalić i Adrenalica. Autor teksta je Krešimir Butković koji je osim ove napisao i još nekoliko pjesama koje će osvanuti na EP-u. Zanimljivo je i da su spot režirali u potpunosti u vlastitom aranžmanu, a snimili su ga Igor Ferderber i Bruno Stanić.

Adrenalica je iskusna grupa glazbenika koja je prošle godine počela intenzivno raditi na autorskim pjesmama. “Svemirski” će biti dio spomenutog EP-a, uz još tri istovremeno objavljene pjesme (ukupno će ih biti šest): “Dah”, “Uzalud”, “Kaos” – sve ih možete poslušati na web stranici Adrenalice (https://www.adrenalica.com/).

Posebno je zanimljivo što je čak dvoje članova nominirano za ovogodišnju nagradu Porin, Maja sa Singrlicama u kojima Maja pjeva, a Bernard je producent novog albuma „Folk & Roll” u kojem sudjeluje i Sudar Percussion Ensemble što govori o glazbenoj širini Adrenalica članova.

 

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X