Sana Garić objavila videospot za pjesmu ‘Sve što osećam’

Ujedno i sedmi videospot koji zatvara aktualni album ‘Naočare za srce’.

Sana Garić (foto: Dragan Mujan)

Beogradska glazbenica i autorica Sana Garić objavila je videospot za pjesmu „Sve što osećam” ujedno i sedmi videospot koji zatvara aktualni album „Naočare za srce”.

Drugi album Sane Garić „Naočare za srce” je objavljen u krajem prošle godine, digitalno izdanje i u fizičkom CD i 3D CD formatu. Album je ispraćen fantastičnim recenzijama u Srbiji, regiji i svijetu, a na taj način bendu je omogućeno predstavljanje domaće scenu i na međunarodnim festivalima.

„Snimili smo jedan divan spot za moju omiljenu pesmu „Sve što osećam”. Za kratko vreme smo sve organizovali, smislili i realizovali. Veliko „bravo” za Maju Uzelac, Anu Rodić i ceo tim koji je učestvovao na snimanju koje je trajalo od 5 ujutro do 5 popodne. Nisam bila sigurna šta nas očekuje i da li ćemo uspeti da snimimo sve što smo zamislili za jedan dan tokom avgusta po velikoj vrućini. Definitivno smo uspeli sve da izvedemo. Srećna sam kako je sve uklopljeno i ponosna na to što smo snimili – kako zvučno, tako ovaj put i vizuelno. Kao što je Maja rekla slušajte „hit za kraj svih krajeva leta”. Prepusti se u ritmu talasa,” izjavila je Sana Garić povodom izlaska spota.

Za potrebe snimanja ovog romantičnog spota, Sana je okupila žensku ekipu. Redateljica spota je Maja Uzelac, scenaristkinja Ana Rodić, a montažu je radila Nevena Trutin. Snimatelj je bio Vlada Pavić, a za snimke dronom je bio zadužen Srboljub Stojanović.

Početkom ove godine Sana Garić i njen bend su, uz podršku i po izboru Radio Beograda 1, nastupili u nizozemskom Groningenu na showcase festivalu u sklopu najveće europske glazbene platforme „Eurosonic Noordeslag”.

Album „Naočare za srce” predstavlja kombinaciju svježih žanrova elektroničke i plesne glazbe, popa i art rocka. Glazbu potpisuje Sana s članovima benda, a to su: Milorad Ristić – Miki (bas), Feđa Tom Franklin (bubanj) i Dušan Ristić (gitara). Produkciju i mastering novog albuma potpisuje Radan Đorđević – Rahmanee.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X