Sarajevski Billy Andol predgrupa Dubiozi u Domu sportova

Indie sastav iz Sarajeva, Billy Andol, nastupit će kao predgrupa Dubioza Kolektivu na koncertu, kojeg predstavlja Tuborg Open Fair, u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova u subotu, 26. listopada.

Billy Andol

Billy Andol je indie bend iz Sarajeva koji je nastao 2009. godine. Do sada su objavili 2 studijska albuma: „Johnny Album“ (Ekipa 2011) i „Kako je Billy pokušao da preplovi svjetska mora i šta mu se desilo na tom putovanju“ (Ekipa 2012). S ova dva izdanja grupa se nametnula kao predvodnik nove generacije bendova iz BiH.

Eksperimentiranje sa zvukom, neobična poezija i izrazito energični nastupi najbolje opisuju Billy Andol ovaj bend. Njihov zadnji album, kroz deset veoma različitih pjesama, prati putovanje mladog Billya svjetskim morima i putem njegovih doživljaja govori o izazovima koji okružuju suvremenog čovjeka. Studijske uratke možete poslušati na službenojstranici benda „billyandol.ba“.

Billi Andol su: Vedad Trbonja (vokal i gitara), Haris Saračević (bas), Brkan Boris (gitara), Vedad Hulusić (Klavijature) i Jan Delić (bubnjevi)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ll52SsPxm6I[/youtube]

Dubioza Kolektiv nastupit će u sklopu Tuborg Open Faira u zagrebačkom Domu sportova u subotu, 26. listopada te u riječkoj Dvorani mladosti u petak, 15. studenog. U Rijeci će im društvo na pozornici činiti Brkovi i S.A.R.S.  Oba koncerta dio su glazbene platforme Tuborg Open Fair koncipirane na način da atraktivnim glazbenim sadržajima te odabirom vrhunskih izvođača dodatno obogati hrvatsku koncertnu i festivalsku scenu.

Cijena ulaznice za zagrebački koncert iznosi 65 kuna. Na dan koncerta, ukoliko ih bude, ulaznice će koštati 80 kuna.

S objavom predgrupe složena je i satnica koncerta koju ovom prilikom objavljujemo.

Organizator navodi kako će zbog ogromne gužve, vrata Doma sportova biti otvorena ranije, te apelira na publiku da dođu ranije kako bi izbjegli gužvu.

Satnica koncerta:

19:30 otvaranje vrata

20:45 Billy Andol

21:30 Dubioza Kolektiv

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X