Scarlett Johansson i Channing Tatum u romantičnoj komediji u slijetanju na Mjesec

Neobičan spoj romantične komedije, povijesne drame i zabavnog trilera stiže od u kina 11 srpnja.

‘Povedi me na Mjesec’ (foto: Con Film)

Stigla je prva najava novog filma AppleTV+ produkcije koji je smještena u 60-te godine prošlog stoljeća i lansiranje misije Apolo 11 u kojemu su po prvi put ikada ljudi sletjeli na Mjesec. Film „Povedi me na Mjesec” romantična je komedija sa Scarlet Johansson i Channingom Tatumom, smještena u 1960-te i donosi na velika platna glamur svemirske utrke, old-school romantiku i vintage modu. Neobičan spoj romantične komedije, povijesne drame i zabavnog trilera stiže od u kina 11 srpnja.

NASA odluči zaposliti Kelly Jones, britku i provokativnu kreativnu direktoricu, kako bi popravila njihov javni imidž, no njen pristup otežava posao Coleu Davisu, uštogljenom i praznovjernom direktoru zaduženom za pripremanje misije Apolo 11. Kada misiju naposljetku uspješno lansiraju, u igru se uključuje i Bijela kuća koja od zaljubljenog para traži da pod hitno lažiraju slijetanje na mjesec jer si ni pod koju cijenu ne smiju dopustiti da misija ne uspije.

Redatelj filma je Greg Berlanti (superherojske serije “Arrow”, “The Flash”, “Supergirl”, “Titans”, “Superman & Lois”…). Scarlett Johansson, najprofitabilnija glumica ako se gleda kompletna kino zarada filmova u kojima je glumila, cijenjena je po svojoj glumačkoj širini (mega popularna franšiza “Avengers”, Oscarom nagrađena romantična drama “Marriage Story”, SF akcijski film “Lucy”, psihološki triler “Prestiž”), a Channing Tatum, postao je ikona komedije nakon uspjeha filmova “21 i 22 Jump Street”, ali i zadržao taj status ulogama u romantičnoj pustolovnoj komediji “The Lost City”, špijunskoj akcijskoj komediji “Kingsman” i na njega dodao status seks simbola ulogama u filmskom serijalu “Magic Mike”.

U filmu se pojavljuju i Woody Harrelson (“True Detective”, “Venom 2”, “Zombieland”, “Igre gladi”, “Tri plakata izvan Ebbinga”) kao manipulativni vladin čovjek koji dovodi Kelly u NASA-u te nadgleda cijelu misiju i Ray Romano (serija “Svi vole Raymonda”, originalni glas Mannyju u serijalu “Ledeno doba”, film “The Irishman”) koji glumi dobronamjernog i simpatičnog savjetnika Coleu Davisu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X