Seasplash poziva mlade izvođače da se prijave na Riddim Contest 2016

Riddim Contest 2016 je zajednička akcija četiri prijateljska reggae festivala. Osim Seasplasha, tu su i Overjam iz Slovenije te talijanski Positive River i Campovolo Reggae Fest. Namjera im je pomoći mladim i nadolazećim umjetnicima steći vrijedna iskustva živih nastupa.

Riddim Contest 2016
Riddim Contest 2016

Pozivaju se svi zainteresirani reggae bendovi i live-actovi da se putem stranice www.overjamfestival.com/en/riddim-contest-2016 prijave do 22. veljače. Za pravilno ispunjenje prijave potrebno je imati jednu pjesmu na SoundCloudu, jedan video zapis živog nastupa na YouTubeu, jednu fotografiju u visokoj rezoluciji, imena i prezimena članova, te biografiju od minimalno 300 riječi.

Žiri sastavljen od organizatora festivala odabrat će pet izvođača od kojih će online glasovanjem biti odabrana dva finalista koji će sudjelovati na finalnom nastupu 18. ožujka u Mu Clubu, u talijanskom gradu Parmi. Pobjednika finala čeka nastup na sva četiri gore spomenuta festivala ovog ljeta, uz pokrivene troškove, a osiguran je i smještaj, te naravno hrana i piće.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X