Seven That Spells na europskoj turneji

Nedavno najavljena europska turneja grupe Seven That Spells dobila je svoje pripadajuće datume i klubove koje će bend posjetiti od 20. do 28. veljače.

Seven That Spells
Seven That Spells

Turneja započinje u austrijskom Kufsteinu u čijem će KlangFarben Kulturvereinu nastupiti 20. veljače. Slijede svirke u Alte Hackereiu u Karlsruheu te u L’Aquiloneu u belgijskom Liegeu. Nakon toga bend prelazi La Manche i počinje britanski dio toura na kojem će im se pridružiti Anta. Zajedno će u akciji biti u bristolskom Stag&Houndsu (23.2.), cardiffskom Full Moonu (24.2.), londonskom Shacklewell Armsu (25.2.) i plymouthskom The Undergroundu (26.2.). Nakon Velike Britanije Seven That Spells sviraju u Beursschouwburgu u Bruxellesu te u klubu Hunhermanhattan u njemačkom Halleu gdje i završavaju turneju.

Kompletnu turneju organizirala im je agancija SWAMP, a nakon odličnih recenzija albuma “The Death And Resurrection Of Krautrock: IO” u magazinima poput Quietus i Rock-a-roll-a.

Datumi novog europskog tour Sevena došli su u isto vrijeme kad i potvrda gostovanja Blakea Fleminga, bivšeg člana Mars Volte, na njihovom novom studijskom albumu koji će se snimati tijekom 2015. godine. Sve skupa, pak, dolazi, u jeku promocije njihovog velikog zagrebačkog koncerta planiranog 19. prosinca u Velikom pogonu.
U Tvornici kulture 19. prosinca Seven That Spells će se predstaviti u posebnom izdanju u kojem se Niki Potočnjaku (gitara), Jeremyju Whiteu (bas, vokal) i Nikoli Babiću (bubnjar) pridružuje još jedan bubnjar.

Dan kasnije, 20. prosinca, njihov “agresivno – psihodeličan zid zvuka koji sudara polimetriju i povremene vikinške napjeve” protrest će temelje Doma Omladine Beograda.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X