Šibenska Target konferencija se odgađa za 2021. godinu

Obrazloženje organizatora prenosimo u cijelosti…

Target konferencija

Publika treba kulturu, a kultura treba publiku! U 2020. godini toga smo svjesniji više no ikad! Trenutna epidemiološka situacija, neizvjesnost dolaska inozemnih predavača i gostiju, umanjeni kapaciteti lokacija, nemogućnost interaktivnih rasprava i druženja uživo… Sve su to razlozi zbog kojih vas, teška srca, moramo obavijestiti da je Target konferencija odgođena za 2021. godinu.

U ovim izazovnim vremenima online komunikacija postala je neizbježna, ali isto tako postali smo svjesni koliko je kontakt uživo nezamjenjiv. „Novo normalno” otvorit će zasigurno i neke nove teme o razvoju publike, ali o svemu želimo s vama razgovarati kako smo i zamislili – UŽIVO!

Hvala svima koji su prepoznali važnost teme razvoja publike te nas podržali kupnjom ulaznice. Ista će biti važeća i u novom terminu konferencije koja će se održati u Kući umjetnosti Arsen te na šibenskim tvrđavama sv. Mihovila i Barone. Kupcima kojima ne odgovara termin u idućoj godini omogućen je povrat ulaznica koji se može ostvariti isključivo klikom OVDJE najkasnije do 15.10.2020.

Dobre stvari vrijedi čekati, zar ne? Veselimo se zakazivanju novog susreta o čemu vam pišemo uskoro!

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X