Šibenski klub poručuje: Azimut se budi i pokreće bogat kulturno zabavni program!

‘Ne, nismo skroz skrenuli, samo smo odlučili da još nije došlo vrijeme za gašenje kulturnih sadržaja. Dakle kroz par dana pokrećemo virtulani program kluba kojeg ćemo producirati unutar kluba bez prisustva publike, a prenositi putem društvenih mreža u javnost’, obavijestili su svoju publiku i posjetitelje iz kluba Azimut.

Azimut – Šibenik

Program šibenskog kluba Azimut, koji je jedna od rijetkih svijetli točki nezavisne kulture, gdje uvijek nastupaju eminentna imena s nezavisne i alternativne scene, seli se dakle u virutalni prostor.

“Očekujte bogat program; koncerte, slušaone, DJ večeri, izložbe, književne večeri , pub kvizove … i sve sadržaje na koje smo vas godinama navikli. Žao nam je što nećemo 7. rođendan proslavit zajedno , no to nas ne sprečava da u 8. godinu ne krenemo punom parom i kažemo: Nema predaje, kultura iz Azimuta ide dalje! Također ovim putem pozivamo sve udruge u kulturi, pojedince da nam se sa svojim idejama i prijedlozima pridruže u kreiranje ovog specifičnog sadržaja”, poručuje Azimut – krizni stožer.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X