Šibenski klub poručuje: Azimut se budi i pokreće bogat kulturno zabavni program!

‘Ne, nismo skroz skrenuli, samo smo odlučili da još nije došlo vrijeme za gašenje kulturnih sadržaja. Dakle kroz par dana pokrećemo virtulani program kluba kojeg ćemo producirati unutar kluba bez prisustva publike, a prenositi putem društvenih mreža u javnost’, obavijestili su svoju publiku i posjetitelje iz kluba Azimut.

Azimut – Šibenik

Program šibenskog kluba Azimut, koji je jedna od rijetkih svijetli točki nezavisne kulture, gdje uvijek nastupaju eminentna imena s nezavisne i alternativne scene, seli se dakle u virutalni prostor.

“Očekujte bogat program; koncerte, slušaone, DJ večeri, izložbe, književne večeri , pub kvizove … i sve sadržaje na koje smo vas godinama navikli. Žao nam je što nećemo 7. rođendan proslavit zajedno , no to nas ne sprečava da u 8. godinu ne krenemo punom parom i kažemo: Nema predaje, kultura iz Azimuta ide dalje! Također ovim putem pozivamo sve udruge u kulturi, pojedince da nam se sa svojim idejama i prijedlozima pridruže u kreiranje ovog specifičnog sadržaja”, poručuje Azimut – krizni stožer.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X