Signed Collection: Bebe na Vole ‘Hate Is a Wonderful Thing’ – samo ovaj tjedan naručite potpisani primjerak vinila

Ravno do dna od ovog tjedna pokreće akcije pomoći nezavisnim glazbenicima, uz jedinstvene prilike da slušatelji i obožavatelji dođu do vinilnih albuma po 20% nižoj cijeni s potpisom glazbenika.

Bebè Na Volè ‘Hate Is A Wonderful Thing’

Signed Collection akcija za pojedini potpisani vinilni album uvijek će trajati pet radnih dana; od ponedjeljka zaključno s petkom.

Razlog pokretanja ovakve jedinstvene akcije na portalu su dakako ugroženi život umjetnika u ova grozna vremena nikakvih ili ograničenih mogućnosti zarade od glazbe, u nadi da ta pomoć bude direktna i od strane publike.

Svi zainteresirani dobit će svoj potpisani primjerak vinilnog albuma (ili više njih, ovisno o željama i mogućnostima) po 20% nižoj cijeni od prodajne.

Kompletna zarada od prodaje albuma ide umjetnicima. Portal neće uzimati nikakve postotke.

Na svaki album će se dodatno obračunati troškovi poštarine (osim ako se ne dogovore drugi načini dostave, ovisno o prebivalištu).

Signed Collection započinje s albumom Bebe na Vole “Hate Is A Wonderful Thing”, talentiranog i hvaljenog zagrebačkog blues autora Adama Semijalca. Cijena albuma je 100 kn (+ poštarina).

Bebe na Vole “Hate Is A Wonderful Thing” Signed Collection akcija traje od ponedjeljka 3. svibnja zaključno s petkom 7. svibnja 2021.

Svi zainteresirani mogu se javiti na [email protected] gdje će dobiti daljnje informacije o uplati.

Podržite direktno na ovaj način omiljene glazbenike i nabavite povoljno vrijedne i unikatne vinile za svoju fonoteku.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X