Signed Collection: Igralom ‘Sunovrat’ – samo ovaj tjedan naručite potpisani primjerak vinila

Ravno do dna nastavlja akciju pomoći nezavisnim glazbenicima, uz jedinstvene prilike da slušatelji i obožavatelji dođu do vinilnih albuma po 20% nižoj cijeni s potpisom glazbenika.

Igralom – Sunovrat

Signed Collection akcija za pojedini potpisani vinilni album uvijek će trajati pet radnih dana; od ponedjeljka zaključno s petkom.

Razlog pokretanja ovakve jedinstvene akcije na portalu su dakako ugroženi život umjetnika u ova grozna vremena nikakvih ili ograničenih mogućnosti zarade od glazbe, u nadi da ta pomoć bude direktna i od strane publike.

Svi zainteresirani dobit će svoj potpisani primjerak vinilnog albuma (ili više njih, ovisno o željama i mogućnostima) po 20% nižoj cijeni od prodajne.

Kompletna zarada od prodaje albuma ide umjetnicima. Portal neće uzimati nikakve postotke.

Na svaki album će se dodatno obračunati troškovi poštarine (osim ako se ne dogovore drugi načini dostave, ovisno o prebivalištu).

Signed Collection nakon akcija s albumima Bebe na Vole “Hate Is A Wonderful Thing”, Mary May “Things You Can’t Put Your Finger On / Live”, Vlasta Popić “Kvadrat”, Sara Renar “Gdje povlačiš crtu?” i Šumski “Ostrvo ledenog kita”, “Pionorski dom: Prva rezidencija” i “Druga rezidencija”, Stonebride “Animals on Display”, Žen “I onda je sve počelo”, Svemir “Strah od dubine”, Klinika Denisa Kataneca “Jada Jada” i “l’after life by coco mosquito” Coco Mosquito, Seine “Sno sna” i kompilacijom “Healing Sounds Part 1” nastavlja s ponudom odličnih izdanja domaće nezavisne produkcije. Ovog tjedna je u ponudi album “Sunovrat” drugi album grupe Igralom u kojoj svira i pjeva Dimitrije Simović koje stoji i iza izvrsnog projekta Dimitrije Dimitrijević.

U ponudi je svega desetak primjeraka ovog izvrsnog vinila koji je objavljen za beogradski Ammonite Records, koje su sasvim slučajno pronađeni. Do ovog trenutka se vjerovalo da je cijela tiraža ovog albuma iz 2018. otišla.

Cijena albuma je: 100 kn (s preuzimanjem u Zagrebu), tj. 135 kn (sa slanjem unutar Hrvatske). Za slanje u inozemstvo šaljemo posebne upute.

Akcija traje od ponedjeljka 11. listopada zaključno s petkom 15. listopada 2021.

Svi zainteresirani mogu se javiti na [email protected] gdje će dobiti daljnje informacije o uplati.

Podržite direktno na ovaj način omiljene glazbenike i nabavite povoljno vrijedne i unikatne vinile za svoju fonoteku.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X