Siječanjski popust u Teatru &TD – cijena ulaznice 15 kuna

U (post)blagdanskom raspoloženju darivanja i atmosferi brojnih sniženja i rasprodaja, Teatar &TD svojoj vjernoj publici (i onoj koja će to tek postati) nudi popust na ulaznice za predstave u siječnju.

'Irinina duša je kao skupocijeni klavir' (Foto: Damir ŽiŽić)

Cijena ulaznice za pojedinu predstavu iznosi nevjerojatnih 15 kuna, a rasprodaja započinje 14. siječnja istoimenom interaktivnom predstavom neponovljivog i jedinstvenog Mirana Kurspahića u kojoj publika ‘putuje’ kroz sve prostore Teatra &TD, uz pokazivanje njegove slavne i manje slavne prošlosti te se sve to (ras)prodajeme kao robu na tržištu. Potom u izlog dolazi  „Ljevoruku“ u režiji Vedrana Hleba, u kojoj četvero izvođača otkriva sve mogućnosti i nemogućnosti izražavanja i komunikacije, kako u svakodnevnom životu, tako i na sceni. S Mirelom Ivičević i komornim orkestrom dosegnite „Planet 8“, prirodno stanište glazbenika koji se zbilje ne boje, već u potrazi za subverzivnom snagom glazbe, od krhotina zbilje i postojećih glazbenih elemenata grade novi zvučno-vizualni svijet.

Postanite „Dezerter“ u predstavi Saše Božića i suočite se s općeljudskim paranojama u predstavi čija će, atmosfera,uz sjajnu glazbu braće Sinkauz i besprijekorne izvedbe zvijezda hrvatskog glumištaprožeti sva vaša osjetila. Marinkovićeva „Glorija“ uz melodramatsku ljubavnu priču između cirkusantkinje i lokalnog otočkog svećenika donosi, u režiji Saše Božića donosi i vizualni spektakl cirkusa te čudesnost ljudskog tijela kroz pokrete acro yoge.

'Rasprodaja' (Foto: Damir Žižić)

Nakon što su obišle Europu „Žrtve zemljopisa“M. Kurspahića i R. Žulj vraćaju se na scenu Teatra &TD te glume, plešu, poslužuju delicije i promišljaju Europu. Autorski projekt Vedrane Klepice „Tragična smrt ekonomskog analitičara“ satirički se odnosi prema našoj svakodnevnici, dok u monodrami Rone Žulj „Irinina duša je kao skupocijeni klavir“ se promatra jednu od triju najslavnijih sestara iz svjetske književnosti, Irinu, koja se bori s nemogućnošću ljubavi i nemogućnošću odlaska.

Tu je i, sada već, kultna predstava Olivera Frljića „Mrzim istinu“o kompleksnim odnosima unutar autorove obitelji koja je poharala hrvatske i europske pozornice i osvojila više od 20 domaćih i inozemnih nagrada, stoga ne propustite siječanj u Teatru &TD.

Detaljan raspored izvedbi

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X