Sin Jamesa Gandolfinija glumiti će mladog Tonya Soprana u filmskom prequelu ‘Sopranosa’

Pojavljuju se novi detalji o dugoiščekivanom filmskom prequelu legendarne HBO-ove serije.

  • 11
    Shares
James Gandolfini kao Tony Soprano u HBO-ovoj seriji ‘The Sopranos’ (izvor: Instagram)

Kao što je već poznato, nadolazeći filmski prequel “Sopranosa” fokusirati će se na djetinjstvo Tonya Soprana, centralnog lika serije, a sada je kreator prequela i serije potvrdio da će ulogu mladog Tonya Soprana u filmu tumačiti njegov sin, Michael Gandolfini.

Podsjećamo, prve vijesti o filmskom prequelu, naslovljenom “The Many Saints of Newark”, pojavile su se još u ožujku prošle godine, 11 godina nakon što je HBO finiširao “Sopranose”.

Ranije ovog mjeseca, na proslavi 20. obljetnice pilota ‘Sopranosa’, kreator serije, koji je sada i izvršni producent filma, David Chase, potvrdio je da će se i u filmu ponovno sve orijentirati oko Tonya Soprana čije će djetinjstvo biti središnji narativ filma. Za ulogu mladog Tonya Soprana, odabran je sin Jamesa Gandolfinija, Michael, koji se time pridružuje već sjajnoj glumačkoj postavi – Jon Bernthal, Vera Farmiga, Alessandro Nivola, Billy Magnussen…

Snimanje filma započeti će kasnije ove godine, a redateljsku palicu preuzeo je Alan Taylor režiser mnogih epizoda ‘Sopranosa’. Scenaristički par čine kreator serije David Chase i Lawrence Konner.

  • 11
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh