Sinead O’Connor pronađena u Chicagu

Nakon što se pjevačica nije vratila kući iz nedjeljne jutarnje vožnje biciklom, mediji su otvorili potragu za Sinead O’Connor koja već neko vrijeme slovi kao mentalno nestabilna.

Sinead O’Connor (Foto: Wikipedia)
Sinead O’Connor (Foto: Wikipedia)

Nakon jednodnevne potrage, Sinead O’Connor pronađena je u Wilmetteu, predgrađu Chicaga, kod svojih prijatelja. Zabrinutost oko njezinog nestanka narasla je posebno zbog serije njezinih objava na društvenim medijima koji se referiraju na njezinu trenutno obiteljsku dramu oko skrbništva nad sinovima.

Policija u Wilmetteu objavila je šturo priopćenje u kojem stoji da su nakon poziva zabrinute osobe tražili irsku pjevačicu, te da su je pronašli u kući njezinih prijatelja.

Sinead je najveću popularnost stekla pjesmom “Nothing Compares 2 U” koju je za nju napisao Prince, s kojim je osobno i prijateljevala. Posljednjih je godina imala nekoliko osobnih krahova koja mediji nisu propustili popratiti. U listopadu je na Facebooku zaprijetila suicidom, iscrpljena od dugotrjne pravne bitke za skrbništvom nad vlastitom djecom.

Osim toga, početkom svibnja objavljeno je da ju komičar Arsenio Hall tuži za iznos od 5 milijuna funta zbog njezine izjave kako je upravo on drogom opskrbljivao pokojnog Princea, čija je iznenadna smrt još uvijek nerazjašnjena, a mediji su implicirali kako joj je uzrok predoziranje.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X