Sinead O’Connor: Više ne želim svoje vrijeme provoditi s bijelcima

U novoj seriji tvitova Sinead O’Connor pričala je o ženama i Trumpu, a ne-muslimane nazvala ‘odvratnima’.

Sinead O’Connor odnosno Shuhada Davitt (izvor: Twitter)

Umjetnica ranije poznata kao Sinead O’Connor, po novome, nakon što se prošli mjesec konvertirala na islam, znana i kao Shuhada Davitt, u podužim Twitter objavama objasnila je kako teror bijelog čovjeka mora završiti te kako više ne želi svoje vrijeme provoditi s bijelcima. Sinead je inače, možda bi bilo interesantno napomenuti, rođena u Glenagearyu, u Irskoj, od oca Seana i majke Marie.

U postovima koje je objavila nije propustila istaknuti ne-muslimane kao “odvratne”, a muškarce je uputila da “stanu sa strane i puste žene da demonstriraju kako treba uspavati đavla”.

“Strašno mi je žao”, napisala je, “Ono što ću reći je tako rasistički i nisam mislila da moja duša to ikada može osjetiti. Ali uistinu više neću vrijeme provoditi s bijelim ljudima (odnosno ne-muslimanima). Ni jedan trenutak, ni iz kojeg razloga. Oni su odvratni.”

Nakon toga je nastavila o teološkim aspektima nasilja u kanonskim knjigama da bi ubrzo počela pozivati na Trumpa i revoluciju siromašnih u SAD-u.

“Svi govore da su siromašni Amerikanci Trumpove žrtve. Ali vi ste ga izabrali. Vi ga i otjerajte. U suprotnom ste suučesnici. Isto je i sa takozvanim islamskim terorizmom. To je upravo ono što đavao voli i hoće. Gledajte kako će žene pjesmom uspavati đavla.”

Podsjećamo, pjevačica je ranije ove godine obznanila povratak nastupima uživo nakon niza godina pauze zbog različitih mentalnih problema. Naposljetku je odgodila i te najavljene nastupe zbog “nepredviđenih okolnosti.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X