Sinead O’Connor: Više ne želim svoje vrijeme provoditi s bijelcima

U novoj seriji tvitova Sinead O’Connor pričala je o ženama i Trumpu, a ne-muslimane nazvala ‘odvratnima’.

  • 31
    Shares
Sinead O’Connor odnosno Shuhada Davitt (izvor: Twitter)

Umjetnica ranije poznata kao Sinead O’Connor, po novome, nakon što se prošli mjesec konvertirala na islam, znana i kao Shuhada Davitt, u podužim Twitter objavama objasnila je kako teror bijelog čovjeka mora završiti te kako više ne želi svoje vrijeme provoditi s bijelcima. Sinead je inače, možda bi bilo interesantno napomenuti, rođena u Glenagearyu, u Irskoj, od oca Seana i majke Marie.

U postovima koje je objavila nije propustila istaknuti ne-muslimane kao “odvratne”, a muškarce je uputila da “stanu sa strane i puste žene da demonstriraju kako treba uspavati đavla”.

“Strašno mi je žao”, napisala je, “Ono što ću reći je tako rasistički i nisam mislila da moja duša to ikada može osjetiti. Ali uistinu više neću vrijeme provoditi s bijelim ljudima (odnosno ne-muslimanima). Ni jedan trenutak, ni iz kojeg razloga. Oni su odvratni.”

Nakon toga je nastavila o teološkim aspektima nasilja u kanonskim knjigama da bi ubrzo počela pozivati na Trumpa i revoluciju siromašnih u SAD-u.

“Svi govore da su siromašni Amerikanci Trumpove žrtve. Ali vi ste ga izabrali. Vi ga i otjerajte. U suprotnom ste suučesnici. Isto je i sa takozvanim islamskim terorizmom. To je upravo ono što đavao voli i hoće. Gledajte kako će žene pjesmom uspavati đavla.”

Podsjećamo, pjevačica je ranije ove godine obznanila povratak nastupima uživo nakon niza godina pauze zbog različitih mentalnih problema. Naposljetku je odgodila i te najavljene nastupe zbog “nepredviđenih okolnosti.”

  • 31
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh