Singlom ‘Radio Violence’ Them Moose Rush najavljuju novi album

Sjajni Them Moose Rush, čija glazba svakodnevno nailazi na sve više poklonika, završili su snimanje novog albuma čiji se izlazak očekuje na jesen. Početak promo kampanje označava video spot za prvi singl ‘Radio Violence’.

Them Moose Rush - Radio Violence
Them Moose Rush – Radio Violence

Pjesma je svojevrsna anti-radio himna s vrlo doslovnim tekstom poput “radio violence, forcing the garbage, every single day the same…” ali predstavljena na neopterećen i zabavan način. Tako je i cilj spota bio popratiti na apstraktan ali zafrkantski način “mučenje”, pa bijeg od svakodnevne izloženosti unificiranom glazbom koja se masovno plasira te pokazati koliko je zabavno kad kreneš stvarati, a ne promatrati.

Ovu, kao i ostale pjesme s nadolazećeg albuma, Them Moose Rush će tijekom ljeta predstaviti na nekoliko značajnih festivala. Tako već u utorak, 20. lipnja nastupaju na INmusic festivalu u Zagrebu, prvi francuski nastup u karijeri očekuje ih 01. lipnja na Europavox festivalu u Clermont-Ferrandu, a 14. kolovoza nastupaju na Velvet festivalu na Krku.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X