Skladajte i snimite hit-pjesmotvor na Ganzovoj glazbenoj radionici s Edom Maajkom

Edo Maajka i Ganz novi festival pozvaju sve zainteresirane na čeverodnevnu glazbenu radionicu pisanja i stvaranja pjesama koja će se održati na 6. Ganz novom festivalu od 13. do 16. listopada u zagrebačkom Studentskom centru.

Edo Maajka
Edo Maajka

Pa kaže ovako:

„Pišu ti se pjesme i rime? Iskalio/la bi bijes i kalio/la svoj talent na papiru? Ne možeš više potiskivati svoje ideje – naime, eksplodirat ćeš svaki čas? Nema frke, tu smo sa četverodnevnom radionicom na ovogodišnjem Pobješnjelom Ganzu kojoj će u fokusu biti rad na pjesmama podijeljen u dva dijela:
– kreativni proces ili: što je dobra ideja, a što još bolja, razrada ideje, provođenje u djelo…
– te, pazite sad ovo, zajedničko pisanje i snimanje pjesme!
+ mali bonus ili: kako nastupiti s pjesmom i istu stvaralačku emociju prenijeti s bine publici.

Prva dva dana bavit ćemo se platonovskim poslom (to je onaj lakši od Sizifova!) i pokušaju pretvaranja ideja u akorde i tekst, a druga dva dana bavit ćemo se snimanjem te pjesme i njezinim životom nakon snimanja.

Ako napravimo hit, bit će i jedno genijalno iznenađenje za sve sudionike, al’ o tom potom!

Pobješnjeli Ganz novi festival (Dizajn: Klara Rusan)
Pobješnjeli Ganz novi festival (Dizajn: Klara Rusan)

Broj mjesta je ograničen, stoga se s kratkim motivacijskim pismom i osobnim podacima (ime, prezime, datum rođenja, škola/studij, kontakt) prijavite na e-mail [email protected] do 6.10.2016. u ponoć. Sudjelovanje je besplatno, no nećemo odbiti vašu dobrotvornu donaciju, ukoliko nas odlučite podržati.“

Ovogodišnji Pobješnjeli Ganz nudi još nekoliko zanimljivih radionica na temu bijesa: „Extravagant Furies“ kazališne izvođačice Adriane Josipović, o istjerivanju negativnih emocija na površinu; „Metal Yoga Screaming Workshop“ islandske umjetnice Erne Ómarsdóttir za sve ljubitelje/ice hakirane yoge;„Rage Dance“na kojoj će se uz uz pomoć Enese Mahić istraživati osobna povijest kroz ples, pokret i tjelesno orijentirane psihoterapeutske vježbe; kazališna autorica Nataša Rajković vodit će radionicu „Razvoj umjetničkih projekata 2“.

Tu je, također, i natječaj za Ganz kritičare. Kritike će biti honorirane i objaviljene na internetskoj stranici festivala ganznovi.sczg.hr te u festivalskom Biltenu.
Pribivanje svim događajima Ganza posve je besplatno.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X