Skladajte i snimite hit-pjesmotvor na Ganzovoj glazbenoj radionici s Edom Maajkom

Edo Maajka i Ganz novi festival pozvaju sve zainteresirane na čeverodnevnu glazbenu radionicu pisanja i stvaranja pjesama koja će se održati na 6. Ganz novom festivalu od 13. do 16. listopada u zagrebačkom Studentskom centru.

Edo Maajka
Edo Maajka

Pa kaže ovako:

„Pišu ti se pjesme i rime? Iskalio/la bi bijes i kalio/la svoj talent na papiru? Ne možeš više potiskivati svoje ideje – naime, eksplodirat ćeš svaki čas? Nema frke, tu smo sa četverodnevnom radionicom na ovogodišnjem Pobješnjelom Ganzu kojoj će u fokusu biti rad na pjesmama podijeljen u dva dijela:
– kreativni proces ili: što je dobra ideja, a što još bolja, razrada ideje, provođenje u djelo…
– te, pazite sad ovo, zajedničko pisanje i snimanje pjesme!
+ mali bonus ili: kako nastupiti s pjesmom i istu stvaralačku emociju prenijeti s bine publici.

Prva dva dana bavit ćemo se platonovskim poslom (to je onaj lakši od Sizifova!) i pokušaju pretvaranja ideja u akorde i tekst, a druga dva dana bavit ćemo se snimanjem te pjesme i njezinim životom nakon snimanja.

Ako napravimo hit, bit će i jedno genijalno iznenađenje za sve sudionike, al’ o tom potom!

Pobješnjeli Ganz novi festival (Dizajn: Klara Rusan)
Pobješnjeli Ganz novi festival (Dizajn: Klara Rusan)

Broj mjesta je ograničen, stoga se s kratkim motivacijskim pismom i osobnim podacima (ime, prezime, datum rođenja, škola/studij, kontakt) prijavite na e-mail [email protected] do 6.10.2016. u ponoć. Sudjelovanje je besplatno, no nećemo odbiti vašu dobrotvornu donaciju, ukoliko nas odlučite podržati.“

Ovogodišnji Pobješnjeli Ganz nudi još nekoliko zanimljivih radionica na temu bijesa: „Extravagant Furies“ kazališne izvođačice Adriane Josipović, o istjerivanju negativnih emocija na površinu; „Metal Yoga Screaming Workshop“ islandske umjetnice Erne Ómarsdóttir za sve ljubitelje/ice hakirane yoge;„Rage Dance“na kojoj će se uz uz pomoć Enese Mahić istraživati osobna povijest kroz ples, pokret i tjelesno orijentirane psihoterapeutske vježbe; kazališna autorica Nataša Rajković vodit će radionicu „Razvoj umjetničkih projekata 2“.

Tu je, također, i natječaj za Ganz kritičare. Kritike će biti honorirane i objaviljene na internetskoj stranici festivala ganznovi.sczg.hr te u festivalskom Biltenu.
Pribivanje svim događajima Ganza posve je besplatno.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X