Skrillex, Diplo i A-Trak pokrenuli svoj YouTube program POTATO

“Pojest će te krupmir” doslovno zvuči slogan za novi kanal u stilu prvobitnog MTV-ja.

Potato - Youtube

Kao da Skrillexu nije dovoljno što je okrunjen za princa elektronske i plesne glazbe i vlasnik producetske kuće OWSLA, kao da Diplou nije dovoljno što postavlja trendove i vodi svoju producentsku kuću Mad Decent, a A-Traku (Alain Macklovitch) što je jedan od najtalentiranijih DJ-a i naravno vlasnik svoje producentske kuće Fool’s Gold. Trojka također želi “vratiti duh koji je glazbena televizija imala na svojim početcima i prilagoditi ga novim digitaliziranim i mobilnim vremenima.”

Kroz nabijeni info spot programa najavljuju video i audio premijere te segmentirane emisije Blow Your Head, Short Cuts, Cosmo’s Crates, Listen Up! s Ralphom Mooreom te Video Killed the Radio što bi moglo biti referiranje na old school MTV.

POTATO je za objavu za medije iskoristio stari MTV-jev slogan “Nikada više nećete gledati glazbu istim očima”, a u partnerstvu je s Iconic TV-om, multi kanalom mrežom iza koje stoji Jay-Z i njegov Life+Times. POTATO obećava biti glas i slika silno raznolikoj i rastućoj glazbenoj sceni gdje više nema podjele na fanove i glazbenike. Očito, više nema podjela niti između EDM poduzetnika, prenosi SPIN.

POTATO je startao jučer  u 22 sata po hrvatskom vremenu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lPQ04gAPqjY[/youtube]

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X