‘Slabo do umjereno normalno’ – novi singl i spot Gužve u 16-ercu

Osječka petorka Gužva u 16-ercu odlučila je povodom blagdana svoju publiku obradovati novom pjesmom i novim spotom. Pjesmom “Slabo do umjereno normalno” Gužvaci najavljuju novi studijski album koji će biti objavljen tijekom 2017.godine.

Gužva u 16-ercu
Gužva u 16-ercu

Pjesma je snimljena u Sociala studios, a producirao ju je Nenad Pejčić iz Psycho Therapy studija. Spot je djelo Dražena Budimira Djenisa.

Gužva u 16-ercu je godinama unazad jedan od koncertno najaktivnijih bendova u cijeloj regiji, a bili su i prvi bend iz Hrvatske koji je nastupao u Irskoj. Održali su koncerte u Dublinu i Corku, te su svojim nastupom otvorili vrata ostalih hrvatskim izvođačima koji posljednjih mjeseci vrlo često nastupaju na otoku.
Poslije toga su nastupali na nekoliko velikih regijskih glazbenih festivala, od kojih kao najveće treba izdvojiti Arsenal fest u Kragujevcu i najveći crnogorski festival Lake fest u Nikšiću.

Prvi nastup u Novoj 2017. godini Gužva u 16-ercu će održati na prvom zimskom izdanju Orahovačkog festivala Ferragosto Jam, koji će se pod nazivom Ferragosto Winter Jam održati 20:01. u zagrebačkom Vintage Industrial baru.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X