Sleaford Mods singlom ‘Stick in a Five & Go’ najavili novo EP izdanje

Electropunk duo Sleaford Mods najavljuje svoje novo EP izdanje ‘Sleaford Mods’ koje će 14. rujna biti objavjeno za izdavačku kuću Rough Trade Records. Izdanje najavljuje singl ‘Stick in a Five & Go’

Sleaford Mods (Foto: promo)

„Sve pjesme pune su nasilnih tendencija koje se ispoljavaju samo kroz maštu. Ljudi su bespomoćni u rukama političkog čudovišta i sav bijes, napetost i frustracija manifestiraju se kroz iluzije u kojima napadamo jedni druge oružjima medija, depresije i paranoje” izjavili su o novom izdanju članovi benda Sleaford Mods.

Izdanje „Sleaford Mods” biće njihovo prvo izdanje nakon uspješnog prošlogodišnjeg albuma „English Tapas”. Cijeo novi EP sniman je u Notinghamu koji je ujedno i rodno mjesto članova benda.

Sleaford Mods su trenutno u studiju gdje rade na svom novom albumu koji će biti objavljen 2019. godine i popraćen velikom turnejom. U međuvremenu će održati svoje najveće koncerte u Notinghamu i Parizu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X