Snima se dokumentarac ‘Prince: R U Listening?’

Novi će dokumentarni film o Princeu prikazati biti objavljen sljedeće godine, a u njemu će kao sugovornici sudjelovati njegovi prijatelji i bivši suradnici.

Prince snimljen 1986. godine (Foto: Wikipedia)
Prince snimljen 1986. godine (Foto: Wikipedia)

Dokumentarni film “Prince: R U Listening?” bavit će se ranim godinama Princea i njegovim usponom u glazbenom svijetu. U film će, osim arhivskih snimaka, biti ukorporirani i intervjui s prijateljima, članovima obitelji i suradnicima, pa ćemo biti u prilici čuti što o velikoj ikoni popa misle Mick Jagger, Billy Idol, Bono, Lenny Kravitz i Shelia E.

I Dez Dickerson, bivši član benda koji je s Princeom bio na turnejama tijekom 80-ih, i André Cymone, basist iz Princeovog tinejdžerskog benda Grand Central, također su ponudili svoja osobna sjećanja o radu s velikom zvijezdom.

Fim će režirati Michael Kirk, najpoznatiji po autorskom i producentskom radu na američkoj doku-seriji “Frontline”, a točan datum objavljivanja još nije poznat.

Princeovo imanje Paisley Park sljedeće će godine ugostiti četvorodnevni festival u čast pokojne ikone. Festival će se održati od 20. do 23. travnja, a već su sada poznata neka imena koje će nastupiti, poput nezaobilaznog The Revolution, Morris Day and The Time, članovi New Power Generation i 3RDEYEGIRL.

Prošloga je tjedna objavljena jedna od dosad neizdanih pjesama Princea, “Moonbeam Levels”, izdana kao dio novog kompilacijskog albuma “Prince 4ever”.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X