Splitski Fibra Festival pomaknuo otvorenje za subotu

Zbog najave kiše s jakim naletima vjetra, zbog sigurnosti posjetitelja i izvođača organizator Fibra festivala odlučio je odgoditi prvi festivalski dan Fibre s petka, 22. lipnja na subotu 23. lipnja, s tim da program od subote ostaje kako je i najavljen, a program predviđen za petak će se odviti u nedjelju.

Fibra Festival

Festival Fibra tako počinje u subotu, 23. lipnja sa Slow Motion Suicideom, Markizom, Partibrejkersima, Letom 3, Rolom i Irenom Žilić, a Rezerve, She Loves Pablo (nastupaju umjesto Jonathana, koji su otkazali dolazak zbog zdravstvenih problema), Kojoti, M.O.R.T., Vojko Vrućina, Krankšvester i High5 nastupaju u nedjelju, 24. lipnja.

Kupljena ulaznica za petak vrijedi i za nedjelju. Festivalska ulaznica za petak i subotu vrijedi za subotu i nedjelju.

Svi kojima ne odgovara promjena rasporeda povrat novca mogu zatražiti na prodajnom mjestu gdje su kupili ulaznicu ili u slučaju kupnje online slanjem emaila na [email protected] (Ticketshop.hr) ili [email protected] (Croatia Tickets).

Svi koji imaju festivalsku ulaznicu, a nedjelja im ne odgovara mogu zatražiti povrat novca i kupnju karte za jedan festivalski dan po cijeni od 75,00 kn.
Također svi koji su planirali danas na ulazu kupiti kartu za prvi festivalski dan sada imaju priliku kupiti kartu za nedjelju danas i sutra na prodajnim mjestima ili online po cijeni od 75,00 kn.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X