Springsteenova retrospektiva u novom spotu ‘Ghosts’

Bruce Springsteen je dan nakon svojeg 71. rođendana (23. rujna), objavio ‘Ghosts’, drugi singl s nadolazećeg albuma ‘Letter To You’.

Bruce Springsteen (Foto: Danny Clinch)

Dugoiščekivani album izlazi 23. listopada (Columbia Records/Menart). Novu pjesmu prati i spot u kojem se isprepliću kadrovi sa snimanja novog albuma s E Street Bandom u Springsteenovom kućnom studiju, ali i arhivske snimke njegovih najranijih glazbenih dana koje je proveo u lokalnim bendovima, primjerice The Castiles. Redatelj spota je Thom Zimny.

“‘Ghosts’ govori o tome koliko je lijepo i veselo biti u bandu, ali i o boli kad izgubimo jedni druge zbog bolesti i vremena,” kaže Springsteen napominjući: “‘Ghosts’ se obraća duhu same glazbe, nečemu što nitko od nas ne posjeduje, ali što možemo zajedno otkrivati i dijeliti. U E Street Bandu je to u kolektivnoj duši koju pokreće srce.”

“Letter To You” će biti Springsteenov 20. studijski album. Izlazi 23. listopada (Columbia Records/Menart) i na njemu su prve izvedbe s E Street Bandom nakon velike The River turneje iz 2016. Album su producirali Ron Aniello i Bruce Springsteen, miksao ga je Bob Clearmountain, a masterirao Bob Ludwig.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X