Stigli su vinili albuma ‘Siromahi i Lazari’ Ivana Grobenskog

Koprivničani će imati prvi priliku za druženje s Ivanom i potpisivanje ploča danas, u subotu 30. travnja u 12:00 sati u sklopu Vinilije, koprivničkog sajma gramofonskih ploča i CD-a u organizaciji Šarenog dućana (Ivana Generalića 3, zgrada Martinovka).

Ivan Grobenski ‘Siromahi i lazari’

Na vinilnom izdanju “Siromahi i Lazari” nalazi se i bonus pjesma “Dojdi, draga, dojdi”, snimljena uživo na Moonlight Sessionu.

Ploče možete kupiti direktno narudžbom putem Intek Music Facebook stranice i Bandcampa, u Intek Musicu i Koprivnici ili u zagrebačkoj Glazbenoj knjižari Rockmark od 5. svibnja.  Narudžbu također možete poslati i u Facebook inbox.

Po pitanju subotnjeg druženje, Ivan Grobenski poručuje: “Koprivničanci i oni koji se tako osjećaju, u subotu je prva prilika za ugrabiti vinile Siromaha i Lazara na sajmu ploča Vinilija u Martinovki (Šareni Dućan), a ja od 12:00 tamo pijem kavu pa mogu i potpisati ploču ako netko želi.”

PS:  Molimo vas da kupite jer je Grobenski jučer fasovao kaznu za pijanu vožnju na biciklu i nema novaca.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X