Stižu ‘Zelena svjetla’, životne lekcije Matthewa McConaugheyja

Autobiografija koja je već 72 tjedna na listi bestselera New York Timesa

Zelena svjetla

“Zelena svjetla”, svjetski bestseler popularnog američkog glumca i producenta, oskarovca Matthewa McConaugheyja – koji je nedavno privukao golemu medijsku pozornost emotivnim govorom u povodu masakra u njegovu rodnom Uvaldeu u Teksasu – izlaze 1. srpnja u izdanju Školske knjige i u prijevodu Vedrana Pavlića. McConaugheyjeva autobiografija može se nabaviti u prednarudžbi u web shopu i svim knjižarama Školske knjige po sniženoj cijeni od 116 kuna.

Proglašena jednom od najboljih knjiga godine prema izboru Guardiana, autobiografija Zelena svjetla promijenila je živote i inspirirala milijune čitatelja nepokolebljivom iskrenošću, nekonvencionalnom mudrošću i lekcijama o životu punom zadovoljstva. Književni prvijenac slavnoga glumca koji je karijeru započeo ulogama u romantičnim komedijama, a poslije glumio u nagrađivanim filmovima kao što su Dobri dileri iz Dallasa i Interstellar te HBO-ovoj seriji Pravi detektiv, već je 72 tjedna na listi bestselera New York Timesa.

„Riječ je o ljubavnom pismu Životu. Ovo je knjiga o hvatanju zelenih svjetala i uviđanju da se i žuta i crvena svjetla s vremenom pretvaraju u zelena”, objasnio je McConaughey u uvodu.

Slavni oskarovac piše o životu dječačića iz radničke obitelji odgojene u katoličkom duhu, kompleksnom odnosu s roditeljima, zlostavljanju u tinejdžerskoj dobi, glumačkom usponu, krizi i preporodu te duhovnim traganjima, partnerstvu i djeci.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X