Studio Frendo ima potencijalni ljetni hit s ‘Privremeno lud’

‘Ovo je klasična priča o čovjeku kojemu pukne film, golog trupa vozi na jug s autom na plin, obilazi disco klubove na egzotičnim lokacijama, ostavlja krugove u žitu’, rekao je autor Srky Šegvić.

Studio Frendo “Privremeno lud”

Ljeta se pamte po hitovima, a jedna od najzanimljivijih splitskih grupa za to se već pobrinula s hitovima “Pipi (na guc)”, “Da je Smoje živ”, “Cvike za sunce” i “Mali dućan”, s čijim evergreen refrenom “di si stavila banane” mnogima dan danas službeno počinje ljeto. Studio Frendo sada najavljuje novi uzavreli singl naziva Privremeno lud (Abimbola Bubu), koji kao i većina njihovih pjesama miriše na dugoročan hit.

“Ovo je klasična priča o čovjeku kojemu pukne film, golog trupa vozi na jug s autom na plin, obilazi disco klubove na egzotičnim lokacijama, ostavlja krugove u žitu”, rekao je autor i spiritus movens benda Srky Šegvić. Glazbu i tekst potpisuje frontmen grupe Studio Frendo, Srđan Šegvić, a glazbenu produkciju Željko Brodarić Jappa. Uz Šegvića je za aranžman zaslužan i član benda Gordan Tudor. Lead vokal je Mišo Komenda, a na pjesmi sudjeluju također Sara Brodarić Šegvić i Branko Dragičević (vokali), te Karlo Kazinoti (bubanj). Video animacija je kreacija Lucije Bužančić.

S ovim singlom Studio Frendo najavljuje i nove pjesme kojih ima naramak, a ako se “Misec” i zvijezde poslože, uskoro i novi album.

“Tko je privremeno,a tko stalno lud, tko ulazi u disko klub. Tko ne može ući i koji su to halucinogeni ne znamo ni mi. Ali znamo da nam se jako sviđa Studio Frendo od prvog singla do zadnjeg jer je riječ o jednom od najluđih glazbenih talenata u Splitu i jako smo sretni što objavljujemo ovaj singl”, nadodao je Mudri Brk.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X