Sunnysiders izbacili novi singl ‘Tiny Soul’ s albuma ‘The Bridges’

Hrepa i Rola udružili su snage s talijanskim blues izvođačem Lorenzom Picconeom, dok je video spot režirao Dinko Čvorić – Doringo.

Sunnysiders ‘Tiny Soul’

Sunnysiders, hrvatski blues-rock sastav kojeg uz Antoniju Vrgoč Rolu, čine dugogodišnji basist Daleke obale, Boris Hrepić Hrepa, predstavljaju treći singl s diljem svijeta prihvaćenog i hvaljenog studijskog albuma “The Bridges”.

Riječ je o pjesmi “Tiny Soul”, za koju sami kažu da je najemotivnija, najosjetljivija, a ujedno i najnježnija pjesma koju su ikada napisali. Naime, tužna tema pjesme vrti se oko roditelja koji se opraštaju od svoje devetomjesečne bebe koja je izgubila bitku s teškom bolešću.

Na ovoj emotivnoj pjesmi Sunnysiders su ugostili talijanskog bluesera Lorenza Picconea, koji se pridružio njihovoj velikoj obitelji etabliranih gostiju s albuma “The Bridges”, sastavljenoj od sveukupno 20 domaćih i stranih glazbenika.

“Jedan od prvih kojeg smo kontaktirali je Lorenzo Piccone, talentirani i senzibilni talijanski blues glazbenik, za kojeg smo odmah znali da će svojom nježnom vještinom sviranja lap steel gitare doprinijeti, uz Rolin emotivni vokal i isposničku mantra ritam podlogu Lea Anđelkovića i mene, cjelokupnom atmosferskom zvuku ove pjesme” ponosno ističe Boris Hrepić Hrepa.

Pjesma “Tiny Soul” snimljena je u zagrebačkom Sound Station Studiju i u Pike Studiju u Albissola Marini u Italiji. Miksao ju je Mike Wilson, producirao Leo Anđelković u Ardent Studiju u Memphisu, a masterizirao Mauro Širol u Školi glazbene produkcije i multimedije (MPA Academy) u Zagrebu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X