Superval ide dalje – otvorene prijave za nastup u drugom izdanju

Nakon sjajno primljenog prvog izdanja koncerta školskih bendova, u 2020. Superval se nastavlja i podiže stepenicu više. Otvorene su prijave za nastup na drugoj ediciji koja će se na proljeće održati u Tvornici kulture.

Superval 2020

Prijave za svirku otvorene su isključivo za bendove koji djeluju unutar osnovne ili srednje škole te koji izvode autorsku glazbu i/ili obrade.

Svi zainteresirani trebaju na mail [email protected] sljedeće:

• You Tube link izvođenja barem jedne pjesme (preferira se i više od jedne) ili audio snimkeWeTransferom/Dropboxom
• Fotografiju benda
• Kratku biografiju s kontaktima voditelja (ime, mail, mob) i linkovima na društvene mreže benda (ukoliko ih imaju)

Rok za prijave je do 29. veljače.

Nakon isteka roka organizacijski tim preslušati će prijave i 1. travnja objaviti tko nastupa na drugom izdanju. Ovisno o količini i kvaliteti prijava odlučiti će se hoće li Superval zadržati formu jednodnevnog koncerta ili postati festival, a termin održavanja bit će sredinom lipnja.Od odabranih bendova se očekuje 30 minuta uvježbanog repertoara. Više informacija može se pronaći na službenoj Facebook stranici Supervala.

Prvi Superval, koncert školskih bendova, održan je u zagrebačkoj Tvornici kulture u petak 14. lipnja pred više od 800 posjetitelja. Svirka koja je prvotno zamišljena u Malom pogonu zbog ogromnog interesa je prebačena u veliku dvoranu i nadmašila sva očekivanja, kako posjetom, tako i fantastičnom energijom svih pet bendova.Cilj Supervala – omogućiti školskim bendovima da nastupe kao pravi profesionalci u najvećoj koncertnoj dvorani u Hrvatskoj i osjete sirovu i iskrenu koncertnu emociju – u potpunosti je ostvaren, prije svega zbog dva faktora – bendova koji su nastupili i publike koja ih je došla podržati. Zagrebački The Seven, MIOC Bend, River 42 i KGB te jaskanskiTheSmafp u više od 3 i pol sata koncerta prošli su izuzetno širok popis izvođača, od regionalnih favoritado globalnih velikana izazivajući frenetičnu podršku publike.

U svojoj drugoj sezoni Superval radi organizacijski korak naprijed pozivajući sve aktivne školske bendove da se prijave i pokažu što znaju.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X