Superval se širi izvan granica Hrvatske

Nakon višegodišnjeg upornog rada na promociji mladih nadarenih glazbenika školskog uzrasta na nacionalnoj razini, Superval se širi izvan granica Hrvatske.

Superval+

U suradnji s državama u kojima postoje inicijative slične Supervalu, koje podupiru i promoviraju izvođače školskog uzrasta, novi program nazvan Superval+ potvrđenim će kvalitetnim autorskim bendovima sa Supervala omogućiti da svoj talent pokažu izvan Hrvatske, te da istovremeno svoja iskustva sa Supervala prenesu nekim novim budućim sudionicima ovog festivala. Za vrijeme školskih praznika u Zagrebu će se održati koncerti na kojima će sudjelovati potvrđeni autorski bendovi sa Supervala, te jedan bend izvan Hrvatske.

Predstavljanje, razmjena i stvaranje kulturnih programa u međunarodnom okruženju pozitivno će utjecati na bolje poznavanje i širenje hrvatske kulture u svijetu, kao i na predstavljanje kulture drugih zemalja u Hrvatskoj. U suradnji sa Špil ligom Kina Šiške prvi će se Superval+ koncert održati 1. 11. 2023. u Vintage Industrial Baru, a na njemu će svirati Linija 109, Smrdljivi Martini i Špil ligni, pobjednici 10. sezone slovenskog natjecanja glazbenika srednjoškolskog uzrasta Špil liga.

Partner ovog događaja je Špil liga Kina Šiške, a program je djelomično sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija RH, Grada Zagreba i GRAFIK.neta.

Ulaznice po cijeni od 4 eura u pretprodaji mogu se kupiti u Vintage Industrial Baru (Savska cesta 9 i Dirty Old Shopu (Tratinska 34), od 16. 10. 2023., dok će im na dan koncerta cijena biti 6 eura.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X