Suradnja Frenkieja i Sajsi MC u singlu i spotu ‘Svi’

Na iznenađenje brojnih regionalnih hip-hop fanova, jedan od ponajboljih bosansko-hercegovačih repera – Frenkie, te beogradska reperica Sajsi MC predstavljaju zajednički rad u novom singlu i videospotu ‘Svi’.

Frenkie i Sajsi MC (Foto: Nikola Blagojević Spektroom)

Vijest o suradnji oboje su gotovo pa iznenada predstavili putem svojih društvenih mreža, no ideja kao takva postoji već duže vrijeme. Frenkie i Sajsi MC poznaju se dugi niz godina, a intenzivno su počeli surađivati na projektu „Red Bull Raplika“, gdje je beogradska reperica, pravog imena Ivana Rašić, bila sutkinja i voditeljica. Upravo je tu započeo dogovor o suradnji, a Frenkiev suradnik – producent Indigo, zadužen i za produkciju zamjećenih regionalnih hip-hop albuma, „Egzil“ i „Putanja“, kreirao je beat koji im se svidio na prvu te su ubrzo krenuli s radom na pjesmi.

Ističu kako je pjesma klubskog karaktera i očekuju da će postati soundtrack noćnog života. Svjesni su da će njihova suradnja na prvu biti iznenađenje brojnim fanovima u regiji, ali im je upravo taj trenutak iznenađenja iznimno drag. Tekst pjesme napisali su zajedno, a u pratećem videospotu se uz njih pojavljuju i Tijana Rašić, Ivanina sestra i suradnica te Ina Čano, umjetnica i model.

Spomenuti videospot sniman je u sarajevskom studiju Spektroom, produkciju i fotografije potpisuje Nikola Blagojević, scenografiju i organizaciju Lea Petrović-Numić, direktor fotografije je Jasmin Spahić, kojeg je vjerno pratio Amer Beganović, dok je za montažu bio zadužen Danko Bevanda (BLOKvideo).

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X