‘Sve što sada želim’ – novi singl grupe Markiz

Transformacija idiličnog u mučan odnos pun predbacivanja okosnica je priče videospota za najnoviji singl grupe Markiz ‘Sve što sada želim’, u režiji i montaži Gorana Berovića.

Markiz - Sve što sada želim
Markiz – Sve što sada želim

Autor pjesme je član benda Andrej Babić, a modernu produkciju snimanu u studiju „Dan, mrak“ potpisuju Ivan Božanić te Markiz.

„Pjesma nas je sve preplavila svojom energijom i nije bilo dvojbe o njenom snimanju. Svakako spada u top tri naših najdražih pjesama i zato su očekivanja velika. Čuvamo ju već šest mjeseci na YouTubeu jer smo u zadnji tren promijenili raspored singlova. Čitav kreativni proces oko aranžmana i snimanja spota nas je potpuno okupirao. Ovom pjesmom najavljujemo naš treći album koji će izaći tijekom studenog 2017.“, kažu članovi benda Ines Mlinarić, Andrej Babić, Ivan Vranješ, Marko Tomljanović i Luka Putica.

“Veliki doprinos spotu dala je pjevačica benda Ines koja nas je već navikla na vokalne majstorije, ali je ovdje pokazala još jedan talent, onaj glumački. Cijelu je ekipu oduševila moćnom ekspresijom i širokom paletom emocija, od sreće do očaja, kojima je uvjerljivo prenijela atmosferu i poruku pjesme. Nekoliko fenomenalnih stylinga za Ines osmislila je Branka Sovar aka Modna Sova”, izjavio je Andrej Babić.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X