Svemir objavio ‘Plus četrdeset’ prvi studijski singl s nadolazećeg albuma

Nakon što su nam u posljednjih nekoliko mjeseci poklonili akustične, kod kuće snimljene verzije dvije nove pjesme, i njima najavili svoj novi album ‘Strah od dubine’, Svemir objavljuje i prvi službeni, studijski singl.

  • 11
    Shares
Svemir (Foto: promo)

Pjesma “Plus četrdeset” ima sve ono što ste do sada kod Svemira voljeli, pa i više od toga: prepoznatljiv lirski rukopis teksta i pamtljivu melodiju koju nosi fino uigran bend, a ovoga puta sve još zaogrnuto zborskim dionicama koje dižu cijelu pjesmu u neke više sfere.

Album “Strah od dubine” izlazi uskoro u izdanju Mast produkcije, a bend će ga promovirati intimnom svirkom u zagrebačkom klubu “Vinyl” 10. travnja.

Album je sniman u tonskom studiju Sundaystudios (snimatelj: Sven Pavlović), produkcija i miks djelo su Dražena Gavrilovića u njegovom Pod.room studiju, a master je radio Pavle Miholjević. Autor spota: Doringo.

Bend čine: Zvonka Obajdin na vokalu te gitari ili klaviru, Daniel Rodik na solo gitari i pratećim vokalima, San Mikulec na bass gitari i pratećim vokalima, te Matko Borišić na bubnjevima.

  • 11
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X