Talking Heads ponovno objavljuju sve formate koncertnog filma ‘Stop Making Sense’

U čast 40. obljetnice proslavljenog koncertnog filma Talking Headsa i Jonathana Demmea ‘Stop Making Sense’, set će biti ponovno izdan u formatima 2LP i 2CD/Blu-ray set.

Talking Heads ‘Stop Making Sense’

Prošlogodišnje rasprodano Deluxe izdanje soundtracka vraća se u obliku dvostrukog crnog vinila te dvostrukog prozirnog vinila. Obje verzije uključuju knjižicu na 12 stranica s bilješkama članova benda te ekskluzivnim fotografijama. 2CD/Blu-ray set uključuje kompletnu knjižicu na 28 stranica iz već objavljenog Deluxe izdanja i Dolby Atmos miks cijelog koncerta.

“Stop Making Sense” ostaje jedan od najvažnijih koncertnih filmova, poznat po svojoj energiji i inovativnosti. Film je u SAD-u dodan u Nacionalni filmski registar Knjižnice Kongresa, priznajući njegovu kulturnu, povijesnu i estetsku važnost. Film je na originalnom izdanju predstavio ne samo glazbu Talking Headsa, već i nekoliko pjesama izvan benda, što dodatno potvrđuje njegovu širinu i dubinu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X