Tame Impala pjesmom ‘It Might Be Time’ najavljuje novi album

Tame Impala, popularni glazbeni projekt iza kojeg stoji kantautor, multiinstrumentalist i producent Kevin Parker, nakon najave novog studijskog albuma ‘The Slow Rush’, koji će svjetlo dana ugledati 14. veljače 2020. godine, objavio je singl-prethodnicu ‘It Might Be Time’.

Tame Impala ‘It Might Be Time’

„It Might Be Time” dinamičan je primjer prog-pop žanra. Pjesmom dominira snažan groove na klavijaturama, dok bubnjevi donose odlučan funk ritam. Tema koja se proteže kroz pjesmu strah je od gubitka inspiracije, one kreativne „žice” koja stvarnost pretvara u umjetnost. Autor pjesme je Kevin Parker, koji je ujedno zaslužan za njeno snimanje, produkciju i miks.

Singl će se naći na izdanju naziva „The Slow Rush”, četvrtom studijskom albumu Tame Impale. „Većina pjesama na ovom albumu preispituje prolaznost života.”, otkrio je Kevin Parker u razgovoru za New York Times. S talentiranim je glazbenikom na naslovnici albuma surađivao fotograf Neil Krug, a sama je naslovnica simbol za čovječanstvo koje je okolina progutala u tren oka.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X