Tame Impala Sound System održao rasprodane post-Covid koncerte u Australiji, publika nije nosila maske

S koncerta u Metro City dvorani u Perthu izvještavao je čak i Guardian, čiji novinar je najviše uživao u ozračju u kojem publika nije morala nositi maske, a po procjeni je oko nekoliko tisuća ljudi po večeri uživalo u glazbi, piću, slobodnom kretanju, druženju i plesanju.

Kevin Parker, Tame Impala (Foto: Zoran Stajčić)

U Australiji je tjedni prosjek Covid-19 oboljelih jednoznamenkasti od siječnja. Kao takva, normalnost znana prije pandemije gotovo se vratila u zemlju, a to uključuje i prepune koncerte bez obaveze nošenja maski. U petak i subotu navečer, Tame Impala Kevina Parkera vratila se na pozornicu Metro Cityja u Perthu, ali u Sound System obliku, dakako s Parkerom na pozornici.

Kevin Parker osmislio je Tame Impala Sound System još dok je Australija bila u karanteni, a potom je projekt predstavio serijom televizijskih performansa i nastupom na NPR-ovom Tiny Desku. “Koristeći svoj prepuni arsenal syntheva, sekvencera i samplera Tame Impala Sound System je pulsirajući, potpuno živi i organski”, objasnio je Parker novu formu svog, sada, one-man benda.

Setlista od petka i subote navečer obuhvaćala je 19 pjesama iz cijelog kataloga Tame Impala, uključujući i posljednji album “The Slow Rush”.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X