Tame Impala Sound System održao rasprodane post-Covid koncerte u Australiji, publika nije nosila maske

S koncerta u Metro City dvorani u Perthu izvještavao je čak i Guardian, čiji novinar je najviše uživao u ozračju u kojem publika nije morala nositi maske, a po procjeni je oko nekoliko tisuća ljudi po večeri uživalo u glazbi, piću, slobodnom kretanju, druženju i plesanju.

Kevin Parker, Tame Impala (Foto: Zoran Stajčić)

U Australiji je tjedni prosjek Covid-19 oboljelih jednoznamenkasti od siječnja. Kao takva, normalnost znana prije pandemije gotovo se vratila u zemlju, a to uključuje i prepune koncerte bez obaveze nošenja maski. U petak i subotu navečer, Tame Impala Kevina Parkera vratila se na pozornicu Metro Cityja u Perthu, ali u Sound System obliku, dakako s Parkerom na pozornici.

Kevin Parker osmislio je Tame Impala Sound System još dok je Australija bila u karanteni, a potom je projekt predstavio serijom televizijskih performansa i nastupom na NPR-ovom Tiny Desku. “Koristeći svoj prepuni arsenal syntheva, sekvencera i samplera Tame Impala Sound System je pulsirajući, potpuno živi i organski”, objasnio je Parker novu formu svog, sada, one-man benda.

Setlista od petka i subote navečer obuhvaćala je 19 pjesama iz cijelog kataloga Tame Impala, uključujući i posljednji album “The Slow Rush”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X