Target objavio album ‘Krhko je znanje’

Nakon 25 godina u rapu koje je proslavio s mixtapeom, Target je objavio 6. solo materijal nazivom ‘Krhko je znanje’ (Menart) pokušavajući svojim prepoznatljivim rimama u ‘Mladi gospar’ stilu konkurirati zahtjevima novopečenih repera i trap zvuku.

Target ‘Krhko je znanje’

Teme na albumu su ovoga puta posvećene hip-hop kulturi koju Target čuva i modernizira repajući o vještini repanja: „Na “K’j ti je” s Danteom i naslovnoj traci “Krhko je znanje”, rapam o promjeni pisanja RAP glazbe sa “e” (rep, reperi) na “Mic masta T” ili u bettle stvarima kao “Opet smo u formi 2” s Crneem i “Osjećaj me prati”. Pjesmu „Osjećaj me prati“ je producirao mladi sedamnaestogodišnji SYRS iz Xillersa, zg srednjoškolske grupacije u kojoj upotrebljava poznati refren legende zag rapa Renmana. Na “Mane štani” u produkciji Dulee iz Morske Sobote (Slo) se obračunavam se s “nekulturom” ponekih trap izvođača.“

Da napravi ovaj album, Mladi gospar se odlučio nakon izlaska stvari s karlovačkim producentom Stacom (Zakon braće) gdje je u freestyle stilu pozvao “prave” hip-hopere na lojalnost te je zaredao lirike koje svjesno govore o važnosti hip-hopa i na globalnom planu. Iako preferira boom bap stil produkcije, na albumu se nalaze i stvari “Daleko od bratstva” sa Suicidalom i “Bez pameti” s General Woom s kojima Target u trap stilu dopire do svijesti slušatelja tvrdeći da je znanje ponekad stvarno krhko. Gledajući da se prikaže u pravom svjetlu, Gospar repa o početku stvaranja i prvim grupama na Beatovenov beat na “To je aaight” i opisuje scenu na Kickass-ovom “Kako spada” koja je zbog svoje dinamike i izabrana za prvi singl.

Ako se vodimo za početnom rimom na albumu “Mladi gospar nepotkupljiv, stil mu je neizustiv…” Target je i ovaj put donio dobar Hip hop i kako kaže, zapečatio karijeru svakom lažnom subjektu u rap svijetu: „Jer kako stare rime kažu “Jedno je rap, a ono drugo je pjevanje, a moj rap je mir, ljubav i razumjevanje!” Sta reci nego – Krhko je znanje! Pa da vidimo…“

Objavu digitalnog albuma prati i novi spot za prvi singl „Kako spada“ kojeg je režirao Mislav Peta Petek.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X