Ted Nugent dobio COVID-19 nakon što je govorio ‘da to nije prava pandemija’

‘Testiran sam pozitivan. Dobio sam to kinesko sranje’, rekao je u svom stilu američki gitarist i pjevač.

Ted Nugent (Izvor: Facebook)

Kontroverzni glazbenik tvrdih desničarskih stavova izazvao je kritike zbog svojih izjava o pandemiji tijekom posljednjih godinu dana.

Sad je u streamu na Facebooku, objavljenom 19. travnja, Ted Nugent objavio da je pozitivan na virus. “Svi su mi rekli da to ne bih smio kazati”, rekao je.

“Posljednjih deset dana imam simptome gripe. Mislio sam da umirem. Sjeban sam. Danas sam bio testiran pozitivno. Dobio sam to kinesko sranje. Imam zaglušenu glavu, bol u tijelu. Bože moj, kakva bol u dupetu. Doslovno sam jedva mogao ispuzati iz kreveta zadnjih nekoliko dana… Tako da sam danas službeno bio testiran na COVID-19″, izjavio je Nugent.

Prošli mjesec Nugent je privukao više kritika nakon što je tvrdio da je službeni izvještaj o broju smrtnih slučajeva od koronavirusa znatno veći od stvarnih smrtnih slučajeva.

“Tvrde da je petsto tisuća ljudi umrlo od COVID-19”, rekao je u prijašnjem streamu na Facebooku. “Sranje. Vjerujem da su medicinski istražitelji u svih 50 država radili u stilu: ‘Napisao sam smrtni list da je umro od gušenja, ali natjerali su me da stavim COVID’ ili ‘Pa, ovaj je čovjek izboden nožem, ali natjerali su me da upišem COVID’ ili  ‘Ovog je tipa pregazio kamion sa šljunkom, ali natjerali su me da upišem COVID-19′”, tvrdio je tako Ted Nugent.

Nugent je također ranije rekao da će odbiti cjepivo protiv COVID-19: “To je cjepivo koje je odobreno za četiri mjeseca u usporedbi sa svim ostalim cjepivima za koja su bile potrebne godine adekvatnog testiranja. Jeste li vidjeli što je u njemu?”

Prošlog je mjeseca Nugent također odgovorio na optužbe za rasizam, nazivajući sebe “antirasistom”.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X