Terraneo festival: Nove cijene i novi web

Još samo danas imate priliku kupiuti festivalsku ulaznicu po povoljnoj cijeni.

Terraneo festival

Ukoliko ste se odlučili na 5 dana glazbe, zabave i aktivnog ljetovanja na festivalu Terraneo u Šibeniku, sada vam je zadnji trenutak da kupite svoju ulaznicu po povoljnoj cijeni od 260kuna za petodnevnu festivalsku ulaznicu ili 360 za festivalsku ulaznicu koja uključuje pet dana kampiranja u Terraneo kampu. Dakle, situacija sa ulaznicama od 01. svibnja je slijedeća:

FESTIVALSKA ULAZNICA: Cijena festivalskih ulaznica od 1. svibnja, 2011. biti će 320 kuna.

FESTIVALSKA + KAMP ULAZNICA: Ovo je ulaznica koja obuhvaća i ulaz na festival i boravak 5 dana u Terraneo kampu. Od 1. svibnja cijena ovih ulaznica biti će 420 kuna.

KAMP ULAZNICE: Cijena petodnevne kamp ulaznice je 100 kuna i neće se mijenjati do početka festivala. U sustavu Eventima moguće je kupiti samo kamp ulaznicu po cijeni od 100 kuna. Ovako kupljena ulaznica vrijedi samo uz predočenje festivalske ulaznice na ulazu u festival.

DNEVNE ULAZNICE: Uz festivalske, postojat će i dnevne ulaznice koje će varirati cijenom ovisno o programu dana za koji se kupuju. Dnevne ulaznice biti će u prodaji samo za vrijeme trajanja festivala, a njihove cijene biti će objavljene u srpnju uz detaljan raspored programa po danima.

PRODAJNA MJESTA:
Šibenik – Dallas Music Shop
Zagreb – Dirty Old Shop, klub Purgeraj, prodavaonice Eventima

Eventim – Hrvatska, Slovenija, BiH, Srbija, Mađarska, Slovačka, Bugarska, Rumunjska (točan popis svih zemalja u sustavu i prodajnih mjesta u pojedinoj zemlji potražite na www.eventim.hr).

Isto tako, od 1. svibnja, 2011., moći ćete prosurfati novom internet-stranicom Terraneo festivala na adresi: www.terraneofestival.com.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X