Terraneo festival: Nove cijene i novi web

Još samo danas imate priliku kupiuti festivalsku ulaznicu po povoljnoj cijeni.

Terraneo festival

Ukoliko ste se odlučili na 5 dana glazbe, zabave i aktivnog ljetovanja na festivalu Terraneo u Šibeniku, sada vam je zadnji trenutak da kupite svoju ulaznicu po povoljnoj cijeni od 260kuna za petodnevnu festivalsku ulaznicu ili 360 za festivalsku ulaznicu koja uključuje pet dana kampiranja u Terraneo kampu. Dakle, situacija sa ulaznicama od 01. svibnja je slijedeća:

FESTIVALSKA ULAZNICA: Cijena festivalskih ulaznica od 1. svibnja, 2011. biti će 320 kuna.

FESTIVALSKA + KAMP ULAZNICA: Ovo je ulaznica koja obuhvaća i ulaz na festival i boravak 5 dana u Terraneo kampu. Od 1. svibnja cijena ovih ulaznica biti će 420 kuna.

KAMP ULAZNICE: Cijena petodnevne kamp ulaznice je 100 kuna i neće se mijenjati do početka festivala. U sustavu Eventima moguće je kupiti samo kamp ulaznicu po cijeni od 100 kuna. Ovako kupljena ulaznica vrijedi samo uz predočenje festivalske ulaznice na ulazu u festival.

DNEVNE ULAZNICE: Uz festivalske, postojat će i dnevne ulaznice koje će varirati cijenom ovisno o programu dana za koji se kupuju. Dnevne ulaznice biti će u prodaji samo za vrijeme trajanja festivala, a njihove cijene biti će objavljene u srpnju uz detaljan raspored programa po danima.

PRODAJNA MJESTA:
Šibenik – Dallas Music Shop
Zagreb – Dirty Old Shop, klub Purgeraj, prodavaonice Eventima

Eventim – Hrvatska, Slovenija, BiH, Srbija, Mađarska, Slovačka, Bugarska, Rumunjska (točan popis svih zemalja u sustavu i prodajnih mjesta u pojedinoj zemlji potražite na www.eventim.hr).

Isto tako, od 1. svibnja, 2011., moći ćete prosurfati novom internet-stranicom Terraneo festivala na adresi: www.terraneofestival.com.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X