Test! večeras otvara svoja vrata

Trinaesti, sretni put festival studetskog kazališta i multimedije Test! događa se u prostoru zagrebačkog Studentskog Centra od 24. do 28. travnja 2012. godine i posvećen je Borisu Barti.

13. Festival Test!

Test!, kao platforma za umjetnički izričaj studenata i mladih, poziva na propitivanje naznačenih tema u nadolazećoj apokaliptičnoj 2012. godini. U pet dana uz desetak predstava/performansa, multimedijalnu izložbu, popratni glazbeni program i dnevne tematske razgovaraonice događati će se potraga za spasonosnom umjetničkom artikulacijom pitanja koja tište i odgovora koji oslobađaju. Test! je ujedno i poziv svim studentima na sudjelovanje u svim segmentima festivala.

Festival počinje otvorenjem multimedijalne izložbe u predvorju kino dvorane SC-a u utorak, 24. travnja u 20.00h. Sudjeluju Fred Vernon, Lucija Mrzljak, Ana Vuzdrarić, BIID Group, John Newton i Muzej Pokreta.

Prostor SC-a pretrpio je dvadesetak godina transformacije u postapokaliptični okoliš, ali ne treba se prepustiti strahu i predrasudama. Kreacija aromaterapeuta Saše Radulovića (Anais de Moras) spremna je kako bi sve prisutne stavila na iskušenje ne bi li i čulom mirisa osjetili otvaranje apokalipse spolova u umjetosti.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X