Test! večeras otvara svoja vrata

Trinaesti, sretni put festival studetskog kazališta i multimedije Test! događa se u prostoru zagrebačkog Studentskog Centra od 24. do 28. travnja 2012. godine i posvećen je Borisu Barti.

13. Festival Test!

Test!, kao platforma za umjetnički izričaj studenata i mladih, poziva na propitivanje naznačenih tema u nadolazećoj apokaliptičnoj 2012. godini. U pet dana uz desetak predstava/performansa, multimedijalnu izložbu, popratni glazbeni program i dnevne tematske razgovaraonice događati će se potraga za spasonosnom umjetničkom artikulacijom pitanja koja tište i odgovora koji oslobađaju. Test! je ujedno i poziv svim studentima na sudjelovanje u svim segmentima festivala.

Festival počinje otvorenjem multimedijalne izložbe u predvorju kino dvorane SC-a u utorak, 24. travnja u 20.00h. Sudjeluju Fred Vernon, Lucija Mrzljak, Ana Vuzdrarić, BIID Group, John Newton i Muzej Pokreta.

Prostor SC-a pretrpio je dvadesetak godina transformacije u postapokaliptični okoliš, ali ne treba se prepustiti strahu i predrasudama. Kreacija aromaterapeuta Saše Radulovića (Anais de Moras) spremna je kako bi sve prisutne stavila na iskušenje ne bi li i čulom mirisa osjetili otvaranje apokalipse spolova u umjetosti.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X