The Bastardz i Zdenka Kovačiček surađuju na ‘Mama Funky’

Pjesma ‘ima dobar groove i baš je prava funky stvar za klubove, na nju će se moći odlično plesati”, kaže Zdenka.

Zdenka Kovačićek (foto: Press)

Glazbena diva Zdenka Kovačiček predstavlja funk poslasticu “Mama Funky” nastalu u suradnji s lokalnim legendama žanra The Bastardz. Zajednički singl koji je skladao Zoran Jaeger Jex sa svojom grupom neodoljivim funk grooveom potiče na ples.

“Jex je napisao odličnu stvar koju je idealno prilagodio meni. Ima dobar groove i baš je prava funky stvar za klubove, na nju će se moći odlično plesati.”, poručila je Zdenka te nastavila: “U ovoj pjesmi, osim što pjevam, Jex i ja repamo i sigurno ćete se osjećati fantastično slušajući i plešući na nju u nekom klubu.”

“Ideja o duetu sa Zdenkom postoji već duže vrijeme, ali su se tek nedavno stvari ‘poklopile’ i rezultat je pred nama. ‘Mama Funky’ najnovija je pjesma grupe Bastardz u kojoj se kao glavni vokalni solist pojavljuje Zdenka Kovačiček, prava ‘Mama Funky’! S obzirom na vrstu muzike kojom se bavimo i Zdenka i mi, bilo je samo pitanje vremena kad će se realizirati neka suradnja.”, istaknuo je Zoran Jex Jaeger, šef Bastardza.

Zdenka se pak s druge strane prisjetila svojih prethodnih suradnji s poznatim zagrebačkim funk sastavom: “Grupa The Bastardz moji su stari frendovi, s njima sam surađivala davne 2000. godine kada sam pobijedila na Zagrebačkom festivalu pa smo u nekoj odličnoj jazz varijanti svirali ‘Vrati se u moje dane’ i još neke druge stvari. To je zapravo grupa koja oduvijek njeguje taj svoj prepoznatljivi stil, a to je funk, jazz/rock, funky/rock. Vrhunski glazbenici koji čine grupu The Bastardz još uvijek su u vrhu svog stvaranja, u vrhu kvalitete i zato mi je ta suradnja posebno draga.”

Singl “Mama Funky” objavljen je u suradnji diskografskih kuća Aquarius Records i Dancing Bear, a prati ga funky video spot koji je režirao uvijek kreativni Radislav Jovanov Gonzo. Prema Zdenkinin riječima, “past ćete na leđa” kada ga pogledate!

Zdenka je nedavno predstavila i “Stare fore”, posljednji singl s hvaljenog studijskog albuma “Konstatacija jedne mačke”. Album je to koji prema njezinim riječima spaja ljude, generacije i svemire, uz mnoštvo provokativnih pjesama koje će zaintrigirati i mlađu publiku svojim optimističnim, sjetnim, ali i ciničnim tekstovima koji potiču na promišljanje.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X