The Black Keys se oglasili s obrazloženjem otkazivanja koncerata

Uskoro će objaviti izmijenjene datume.

The Black Keys

Dan Auerbach i Patrick Carney iz benda The Black Keys oglasili su se nakon što su šokirali zajednicu obožavatelja otkazivanjem niza koncerata na turneji International Players po sjevernoameričkim arenama, koja je trebala početi 17. rujna u Tulsi i trajati do 12. studenog sa zatvarenjem u Detroitu.

Izjavu benda prenosimo u cijelosti:

“Bend želi uvjeriti sve da su Dan i Patrick živi i zdravi.

Nakon nedavnih koncerata u Ujedinjenom Kraljevstvu i Europi, uključujući zaustavljanja na kultnim mjestima kao što su Brixton Academy i Zenith u Parizu, odlučili smo unijeti neke promjene u sjevernoameričku dionicu International Players Toura koje će nam omogućiti da ponudimo slično uzbudljivo, intimno iskustvo i za obožavatelje i za bend, a uskoro ćemo objaviti izmijenjene datume.

Svima koji su kupili ulaznice do početnih datuma turneje bit će u potpunosti vraćen novac – a kada budu objavljeni novi planovi, oni će biti prvi koji će moći kupiti ulaznice.

Hvala vam na razumijevanju i ispričavamo se zbog iznenađujuće promjene… Prilično smo sigurni da će svi biti uzbuđeni kada vidite što imamo na umu i radujemo se što ćemo se uskoro vidjeti sa svima.”

Internetski portali iznosili su sumnje da je pravi razlog otkazivanja koncerata slaba prodaja ulaznica, a najava “intimnije” turneje mogla bi biti u skladu s takvim nagađanjima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X